WE ARE IDÔLE

WE ARE IDÔLE или какво е да сложиш розовите очила, дори и за малко… Как една обикновена делнична вечер се превръща в нещо повече.

Едно събитие, за което нямах търпение. Именно офицалното представяне на новия аромат в портфолиото на Lancôme IDÔLE. Вечер, посветена на розовото, женственото и разбира се – розата.

Не е нужно да споменавам за дрескода, който беше розово и бяло, нали?

Повече от 80 години розата е символ на марката. Тя се използва като основен цвят, като символ върху опаковките и сега я откриваме като една от основните нотки в аромата.

IDÔLE е с откровено и силно цветно сърце – комбинация между роза, жасмин и шипър. Ще се хареса на всички, които обичат флоралните, леки, свежи и ненатрапчиви аромати. Според мен IDÔLE e по-подходящ за топлите сезони, заради лекотата, която носи. Като че ли пречупва слънчевата светлина през своята арматна призма. Все едно жената, която го носи е минала през градина с рози и е донесла аромата със себе си.

Ако следите Instagram няма как да не сте попаднали на визията на аромата. Предполагам вече знаете, че IDÔLE идва в най-тънкият флакон в парфюмерията, което е голяма гордост за марката.

Но това, което аз научих и мисля, че има най-голямо значение е, че Lancôme създават опаковката и с грижа за околната среда, защото може до 5 пъти да я напълните и използвате наново!

Това разбира се е в кръга на шегата, но флаконът е точно толкова голям и тънък, колкото мобилен телефон. Перфектен и удобен в ръцете и винаги впечатляващ със своята изчистена линия и минимализъм.

Може да откриете парфюма вече по всички официални дистрибутори и партньорски магазини на Lancôme. Разфасовките, в които се предлага IDÔLE са 25мл (безумно сладък малък флакон), 50мл и 75мл (тук пък трябва да спомена, че Lancôme са постигнали еднакъв размер на флакона и за двете разновидности!).

Само ви съветвам да внимавате, когато го носите в чаната си 🙂

Вие пробвахте ли IDÔLE ? Ще бъде ли новото попълнение в колекцията ви?

А ти какво мислиш?