Здравейте! Казвам се Надя. Благодаря, че ще отделите част от времето си, за да прочетете това!

Работя като гримьор от 2010-та година. За мен е призвание да създавам красота. Цял живот съм се занимавала с изкуства и най-накрая намерих своето – да рисувам върху лица и да съм част от най-красивите и запомнящи се дни в живота на моите клиенти.

Нищо не ме прави толкова щастлива, колкото момента, в който една жена се погледне в огледалото и види себе си преобразена. Тази усмивка е незаменима.

Обичам визиите които правя да са забавни и закачливи. Винаги се съобразявам със зоната на комфорта на своя клиент, но се старая да му показвам и нови техники, текстури, тенденции. Така всяка жена прибира със себе си частица от моя ноухау и може да го използва за вдъхновение и в ежедневието си. Предпочитам естествените визии, при които подчертаваме най-красивите зони на лицето, без да променяме прекалено много чертите. Искам всяка една жена да вижда в огледалото като по-добрата версия на себе си.

Освен с грим поддържам и собствен блог, в който споделям своето мнение за продукти, нови тенденции, техники и всякакви интересни и полезни неща в beauty сферата. Тук е и момента да благодаря на всички марки, които ми се довериха и по един или друг начин избраха партньорство с мен: