Най-фотогеничните продукти!

Ако следите моя инстаграм, трябва да знаете, че обявих това за най-инстаграм фотогеничните опаковки на света! Ето малко новости за банята ми от SEPHORA!

SEPHORA bath products
SEPHORA bath products

 

Обновената гама продукти включва спрей за тяло, мляко за тяло, душ желе, балсам за под душа, скраб, сапун за ръце и бомбичка за вана. Ароматите, които може да намерите са просто божествени:

  • Rolling in the Grass – Доста ZEN и свежо, като на градина.
  • Beach Vibes – Намигане от любимия коктейл Пина Колада, леко на цветето Монои.
  • Morning Zest – Сладки и вкусни Цитруси.
  • Pillow Battle – Леко по-комерсиален, пудрен и сладникав аромат, който глези.
SEPHORA morning zest melting shower jelly
SEPHORA morning zest melting shower jelly

 

Директно започвам с първия продукт: Melting Shower Jelly: Morning Zest.

Започвам с повече от уникалната опаковка, която прилича на гигантско витаминно хапче! Душ желето има екстракт от грейпфрут и изключително освежава ритуалите в банята. Трябва да си преизная, че не съм въобще привърженик на цитрусовите аромати, но този е изключително балансирам: хем е сладък, хем не прекалено много, освежава добре, но не е прекалено кисел. Наистина сполучлив продукт! Самата консистенция наистина наподобява желе и е доста по-гъст от стандартните подобни продукти.

SEPHORA beach vibes body scrub
SEPHORA beach vibes body scrub

 

Следва скраб за тяло: Beach Vibes. Един от най-любимите ми видове продукти: никога не са ми достатъчно скрабчетата! Това, което адски ме зарадва е, че открих в този скраб любимия си аромат на цветето Монои (преди време в SEPHORA имаше цяла линия Monoi Fever, която естествено изкупих). Като отзив мога да кажа, че този продукт е подходящ за хора, които не обичат едри частици в скраба си, този е изключително фин и почти не се усеща върху кожата. Лично аз обичам доста по-грубите абразивни частици, но и този ще го ползвам с удоволствие, особено за по-нежни зони, като шия и деколте.

SEPHORA Pillow fight body milk
SEPHORA Pillow fight body milk

 

И третия продукт, с който искам да ви запозная по-отблизо е мляко за тяло: Pillow Fight. Както виждате, Емануела не пропусна шанса си и да го тества. Изключително нежен аромат, както споменах по-горе, доста момичешки и леко пудрен, но без да е натрапчив. Този лосион е подходящ за хора с нормална кожа на тялото, които нямат нужда от много силна хидратация. Лично за мен това мляко е прекалено леко (моята кожа понякога се бели на люспи, толкова е суха). За да работи добре, го смесам 1:1 с кокосово масло. Друго, което биг добавила е, че попива моментално в кожата и не оставя никакви мазни следи.

SEPHORA bath products
SEPHORA bath products

 

SEPHORA bath products
SEPHORA bath products

 

*продуктите са предоставени от ПР