Представяне на H&M Studio A/W18

Представяне на H&M Studio A/W18

Миналата седмица успяхме да се насладим на едно супер различно събитие: представянето на H&M Studio колекцията за есен-зима 2018. Колкото и да не ми с иска, студеният сезон идва. Положителното в случая е новата и вълнуваща мода!

Studio колекциите винаги съчетават в себе си устойчива на времето класика, но с много актуален и модерен подход. Заедно с това, материите, които се използват за този тип колекции са доста по-premium и изглеждат наистина добре.

 

Обстановката, както може да видите, беше изключително интересна и неповторма, заради вдъхновението, което стои зад създаването на дрехите.
Като основа е взета стилистиката от Туин Пийкс и е пресъздадена по модерен начин. Целият шоурум на H&M беше преобразен в ретро шик, червено кадифе, тежкарски мебели. Направо беше неузнаваем!

 

Класическите карета и елегантните силуети създават изискана кройка с носталгична нотка, леко в стил 50-те с подкъсени жилетки и пуловери. Не липсва и неоновия елемент, който подчертава есенните тонове и им дава неочакван завършек…

Слагам снимка и линк на любимите ми (все още налични) продукти, които може да намерите в онлайн магазина:

линк към Шлифер 

линк към Цикламена рокля 

Лично аз не спирам да мечтая точно за тази рокля, в комбинация с тениска или пуловер отдолу.

линк към Тениска

линк към Обеци

линк към Скъсен суичер

А ти какво мислиш?