Сияйна кожа от друго измерение… с МАС Snow Gold

Сияйна кожа от друго измерение… с МАС Snow Gold.

Заеми своето място под прожекторите и не се притеснявай да покажеш най-сияйния вид на кожата си. Това е мотото на колекцията In the Spotlight от МАС.

От месеци чакам с нетърпение тези продукти и ето най-накрая дойде моментът те да са налични! In the Spotlight съдържа четири хайлайт пудри с много силен перлен ефект и пет strobe крема (нежен хидратант с перлени частици- един мой must have продукт на марката)

Скинфиниш пудрите са седните цветове:

  • Show Gold – Златисто розово, с лек прасковен оттенък и златист блясък.
  • Beaming Blush – Ярко златисто с прасковен оттенък.
  • Double Gleam – Бежево със студен блясък.
  • Soft Frost – Студен розово-лилав тон.

Strobe кремовете са перфектни като хидратиращ крем. Могат да се ползват под фон дьо тена за много лек сатениращ ефект, смесени с фон дьо тена за олекотяване на текстурата или отгоре- за по-видим перлен блясък. Цветовете от колекцията са:

  • Pinklite- Розово, което всъщност е оригиналният цвят.
  • Peachlite – Прасковено.
  • Silverlite – Сребристо.
  • Redlite – Червено-розово.
  • Goldlite – Златно.

За момента се спрях на Snow Gold пудрата, но вероятно ще взема и някой от Strobe кремовете, защото както казах са много любим мой продукт от години насам. Лично аз ще ползвам Snow Gold и като сенки за очи, освен за скулите, защото цветът им е много приятен и има хубаво покритие.

Един съвет от мен – навлажнете четката първо с Fix + спрей и тогава нанесете света- текстурата ще се превърне в много по-интензивно перлена и ще получите почти кремообразен продукт.

img_2206

img_2209

img_2212

Снимка на хайлайтъра със светкавица, която добре улавя перления ефект.
img_2217

Като цяло камерата не улавя правилно цвета на продукта. За това съветвам всеки сам да стигне до магазин на МАС и да прецени сам за себе си. Хайлайтъра е доста забележим и със силно перлен ефект. (простете неоформените ми вежди 🙂 )

Не бих го препоръчала на много светли кожи, защото честно казано ще стои повече като руж, отколкото като халайтър.

img_2233

Подобни любими мои продукти с розов блясък са: the Balm Cindy Lou Manizer, MUA Undress Your Skin Highlighting Powder – Pink Shimmer

Прилагам и един swatch от Pinterest, който мисля, че много точно улавя цвета, защото на моите снимки продукта изглежда светъл, а всъщност не е.

от ляво на дясно: Show Gold, Double Gleam, Beaming Blush, Soft Frost

mac-in-the-spotlight

 

signature

А ти какво мислиш?