KENZO x H&M – take a walk on the wild side!

KENZO x H&M – take a walk on the wild side! Още едно великолепно събитие, на което за мое съжаление не успях да присъствам – лансирането на новата дизайнерска колаборация на H&M – този път с KENZO.

KENZO е бранд, който е толкова забавен и непринуден. Влюбих се в творенията на марката миналата есен, докато бях с Париж. Точно за това очаквах с нетърпение тази колаборация. Ако трябва да съм честна първоначално доста се стреснах от екстравагантните модели и ярките цветове – определено това не е колекция за всеки. Въпреки, че не мога да определя колаборацията като „моята“ имах нужда и аз да притежавам нещо! Колекцията и артикулите може да видите тук

Тази година истерията не беше толкова голяма колкото миналата ( Balmain x H&M – боят беше сериозен…и покупките ми също!), но все пак винаги има един hype около колаборациите.

Както казах за мое огромно съжаление не успях да присъствам на събитието и за това на следващия ден с Павлин отворихме лаптопите си в 10:55 и почнахме трескаво да рефрешвам страницата на H&M, аз не успях да вляза в онлайн магазина, но Павлин най-накрая успя – и то след час упоритост. Всички артикули и размери бяха налични и успяхме да поръчаме! Този път съм много доволна от доставката на онлайн магазина, беше 2-3 работни дни и артикулите ни дойдоха прекрасно и сигурно опаковани ( а не както обичайно в пликчета). И ето най-накрая същността на публикацията – какво избрахме ние:

img_1075 img_1076 img_1077 img_1078 img_1080 img_1082

Честно казано не знам колко пъти ще облечем дрехите си, но си заслужават. Аз лично имам артикули от следните колаборации: Karl Lagerfeld, Alexander Wang, Balmain, Versace, Sonya Rykel и чакам всяка година с нетърпение. Какво ли ще ни чака през 2017? Сигурна съм, че спекулациите ще започнат скоро!

signature

1 коментар

А ти какво мислиш?

Galaxy inspired look of the dayотговори
август 15, 2017 at 1:50 pm

[…] Блуза: KENZOxH&M […]

Остави коментар