Магията на погледа! Lancome Hypnose mascara.

Магията на погледа! Lancome Hypnose mascara.

Честно казано в моя вече 8 годишен опит като гримьор, трябва да кажа, че никога не е имало случай, в който една жена да ми каже „Моля не подчертавай много очите ми“. Винаги е обратното! Очите в грима са винаги на фокус. А и като се замисля, може би най-купувания жените грим артикул е спиралата – най-бързия, достъпен и красив начин да подчертаят очите си за броени минути.

Колко ли спирали сме изхабили до момента в живота си? Повече от десетки със сигурност. Аз винаги съм в търсене на моята WOW спирала, предполагам и вие? За това нямаше как да пропусна да напиша тази статия, в която ще говорим за един иконичен на пазара продукт – Lancome Hypnose!

Голяма част от вас сигурно са я пробвали, лично аз до момента не бях. Спиралата ми беше подарък в коледния календар на Lancome и честно казано от всики продукти ме зарадва най-много!

Характеристиката й е:

  • 600% повече обем (това ще видите дали е вярно в моите преди-след снимки)! Течноста е гъста и позволява натрупване до желаното количество и резултат.
  • SoftSculpt формулата й е обогатена с Vitamin B5 и обгръща миглите с луксозната си текстура.

Четката ми е повече от фаворит! Точно каквато аз я харесвам: по-къси и меки косъмчета, които лесно се огъват. Фактът, че не е jumbo четка я прави подходяща и за хора с не много пищни мигли, защото позволява прецизност.

Като мл. е 6,2, което в началото ми се стори като special size, но в последствие видях, че това е нормалния размер на спиралата (а и на много голяма част от спиралите, които са на пазара). Просто опаковката е по-slim и по-нежна.

 

 

Ето резултатът от два пласта Lancome Hypnose на миглите. Аз съм изключително доволна, защото получавам точно това, което искам – много наситен и плътен обем! Няколко пъти съм споменавала, че слагам в ежедневието си по 3-4 пласта поне.

Трайността е абсолютна – от сутрин до вечер. Усещането е комфортно и не се рони.

И ето резултатът „в цял ръст“, тоест ефекта на подчертаните мигли върху цялото лице.

 

Как ви се струва спиралта? Ще бъде ли в следващия ви списък с покупки?

Като заключение искам обаче да добавя, че ако сте фенове на още по-плътния обен и видим ефект на миглите, значи верочтно Monsieur Big, пак на Lancome ще ви допадне повече. Лично аз обожавам тази спирала и не съм сигурна, че Hypnose ще я измести (link към ревютно може да видите ТУК).

Като цяло виждам една страхотна тенденция в това да се влюбвам в продуктите на Lancome. Наистина страхотна марка!

 

4 коментари

А ти какво мислиш?

февруари 9, 2019 at 4:44 pm

Надя, следя блога ти с интерес! Чудесен е!
Моля те, ще споделиш ли с какъв грим си на снимката – ФДТ, коректор, пудра, червило, сенки? Решила съм да си подновя грим колекцията и бих се доверила на твоето компетентно мнение!
Благодаря предварително 🙂

Nadya Sivkovaотговори
март 14, 2019 at 6:24 pm
– In reply to: Ан

Здравей! Червилото е SWAN на Dior, фон дьо тена е Skin Illusion на Clarins, бронзиращата пудра – Sephora. Като коректор ползвам Dior Forever Undercover. Но без да знам какво харесваш и с каква кожа си не бих могла да давам съвет.

февруари 10, 2019 at 1:12 pm

Добър, ден ! Кой е цветът, който използвате?

Nadya Sivkovaотговори
март 14, 2019 at 6:19 pm
– In reply to: Adriana

Класическо черно.

Остави коментар