Battle of the Brands: Очите на преден план!

Battle of the Brands: Очите на преден план!

Кой е продуктът, без който откровенно не можем? Дори и жените, които по принцип не се гримират. Точно така- спиралата! Забелязвам, че всички козметични марки излизат тези месеци с нов продукт за мигли и реших, че е време да посветя една публикация на новите спирали, които ползвам за себе си и за работа.

Le Volume De CHANEL.

Признавам, че не съм запозната с продуктите на CHANEL, това не е марка, с която работя или която ползвам в личен план. Нямам конкретна причина защо, просто така се получи. Тази спирала я получих като подарък от любимия ми мъж (!!!) и трябва да призная, че я обожавам. Толкова елегантна и красива опаковка, а ефекта от нея е прекрасен. Искам да добавя, че това е продукт с по-малка четка, съответно е безкрайно подходяща за жени с по-къси мигли, защото се работи по-лесно с нея и опасността от оцапване е много по-малка. Лично аз винаги съм харесвала по-малките четки, защото правят достъпа до всяка една мигличка възможен. Често хората мислят, че голямата четка е по-лесна за ползване и дава повече обем, е Le Volume De CHANEL е тук за да докаже колко грешно е това схващане! Ефектът от нея е много сериозен обем и сресване на миглите. Четката е с пластмасови, подредени меки косъмчета, които правят много лесно ефект изкуствени мигли.

Monsieur Big от Lancome

Тази спирала се превърна в един от любимите ми бюти продукти в последния месец. Доста време изчаках преди да я отворя, защото исках тествайки я, да и обърна повече внимание. От всички четки вероятно тази ми е любима, защото не е гребен, а е с меки влакна. Аз съм забелязала, че най-харесвам да нанасям спирала именно с такава четка. Така получавам любимия си пухкав обем и обилно напластяване. Като цяло аз не щадя спиралите, обичам ефекта да е силен и забележим. Относно опаковката мога да кажа, че ми се струва необичайна за Lancome, не изглежда толкова луксозна, колкото би трябвало, но какво пък. Това има най-малко значение. Не е подходяща за хора с много къси мигли, защото опасността от изцапване е голяма. Спиралата не е ароматизирана и това я прави по-подходяща за чувствителни очи.

Diorshow Pump’n’Volume от Dior

Чувството, че използваш една и съща с пирала с Белла Хадид е страхотно! Dior добавиха наскоро в портфолиото си тази супер необичайна спирала. Ефектът от нея е също изкуствени мигли, не е подходяща за срамежливи. Спиралата е със силиконова четка-гребен. Лично аз мога да посъветвам използването на един пласт по-стара, суха спирала и завършване отгоре с 1-2 пласта Pump’n’Volume – ефектът става супер внушителен. Най-специалното в спиралата е концепцията за опаковката – в края е мека и преди използване се препоръчва да я стиснете – така продуктът се раздвижва и отделя обилно количество течност, което после спомага за невероятна Dior Backstage визия.

Въпреки, че не съм я поместила в тази публикация, искам да обърна внимание и на Perversion Mascara от Urban Decay. Тя има много специално място в гримьорския ми куфар и никъде не излизам без нея. За спиралата може да прочетете ТУК. А ако имате много чувствителни очи ви съветвам да хвърлите едно око на MAGNA от IDUN Minerals ТУК.

Тази статия НЕ степенува спиралите по мое предпочитание, а има за цел да ви запознае с новите продукти преди да направите избора си. Лично аз съм впечатлена от всички изброени.

Коя спирала обичате вие напоследък?

1 коментар

А ти какво мислиш?

Магията на погледа! Lancome Hypnose mascara. – Nadya Sivkovaотговори
февруари 9, 2019 at 4:02 pm

[…] Като заключение искам обаче да добавя, че ако сте фенове на още по-плътния обен и видим ефект на миглите, значи верочтно Monsieur Big, пак на Lancome ще ви допадне повече. Лично аз обожавам тази спирала и не съм сигурна, че Hypnose ще я измести (link към ревютно може да видите ТУК). […]

Остави коментар