Get ready with me + H&M Beauty!

Get ready with me + H&M Beauty!

Миналата седмица споделих с вас едно супер специално събитие – представяне на H&M Studio AW17

А сега искам да ви разкажа малко повече за грима, с който бях на събитието, а какъв по-добър начин от мини туториъл със снимки? Тъй, че вадете четките и get ready with me 🙂

Визията е вдъхновена от есенните топли цветове, но съм добавила слънчев акцент на очите, защото все пак взичко е посветено на тенденциите, а наблюдавам, че жълтото този сезон е на пиедестал.

Стъпка 1: Като основен цвят използвам кремообразни сенки за очи Earth Angel. Нанасям ги без база, защото при мен стоят, но за по-мазен клепач отдолу основата е задължителна. Цветът е супер приятно топло кафяво със сребристи частички. Нанасям с плоска четка, но понякога го правя и с пръст, за по-добра преливка.

Стъпка 2: Добавям своя акцент – патешко жълти матови сенки Infinite Impact Eye Colour в цвят Turmeric. За по-интензивен цвят повторих 3 пъти с плоска четка. Харесвам комбинацията между мат и блясък – текстурите се подчертават и стои модерно.

Стъпка 3: За момента оставям очите и продължавам с тена. Нанасям фон дьо тен Maybelline Matte & Poreless в цвят 120 и разнасям с плоска четка, за по-голяма плътност. За жалост фон дьо тените на H&M не са толкова покривни, колкото ми се иска и се спирам на нещо, което ми приляга по-добре.

Стъпка 4: След като изравних лицето, продължавам с веждите. Винаги използвам палитра със сенки са вежди от H&M. Сенките са приятни, не прекалено пигментирани, същевременно дълготрайни. Използвам скосена четка за вежди за прецизно нанасяне.

Стъпка 5: Един от любимите ми продукти на H&M Beauty определено е двувърхият хайлайт молив за оформяне на вежди. От едната страна е светъл мат, от другата е перлен нюд. Така веждата получава допълнително подчертаване (и се замаскирват лесно някои досадни косъмчета). Аз естествено се спрях на блестящия нюанс, защото харесвам как стои. Прелейте после надолу продукта, за да се слее с основния цвят сенки.

Междувременно искам да споделя още веднъж, че черната premium серия с четки на H&M Beauty е доста добра, особено за някой, който няма набор от инструменти и търси нещо качествено на много добра цена. Аз и в личен и професионален план ползвам техни четки, например четката за руж и блендинг четките за очи.

Стъпка 6: Скулите. Спрях се на кремообразният All Over Highlighter, защото се работи изключително лесно и бързо с него. Той придава мокър ефект на скулите и стои доста свежо. Позволява натрупване за желания интензитет на блясъка.

Стъпка 7: След хайлаътъра издва ред на любимия контур. Taupe Brown е идеален тъмно кафяво-пепеляв матов цвят за подчертаване на скулите, а четката за руж дозира и разнася перфектно.

Стъпка 8: Lashes! Аз се спрях на спиралата Maximalist и с 3 пласта ефектът е супер WOW. Не я препоръчвам на хора с по-къси мигли, защото четката е доста голяма и лесно се получава зацапване.

Стъпка 9: И на последно място – устните. Исках да ги държа леко гланцирани, което е тренд в момента, с полу-прозрачен цвят, за това се спрях на Lip Colour To Go в цвят At First Blush, приятен розов нюд. Това червило-молив е супер удобно и има място във всяка чанта. Определено същно много ми харесва този продукт и го ползвам често.

И ето финалната визия: супер лесна и бърза. Топла и в унисон с тенденциите. 

Close Up на очите.

Кой продукт на H&M Beauty ви допада?

 

 

 

2 коментари

А ти какво мислиш?

Кременаотговори
ноември 12, 2017 at 12:22 pm

Този жълт акцент и сините ти очи направо избиха рибата!!!!

Nadya Sivkovaотговори
ноември 15, 2017 at 7:04 pm
– In reply to: Кремена

Много се радвам, че го оценява някой! 🙂

Остави коментар