Upclose and personal with Kat Von D

Остават броени дни до лансирането на KVD Beauty в SEPHORA. Пиша тези редове, с изключително вълнение… Тези дни ще споделя няколко грим визии, вдъхновени от самата Kat.

Преди да ви покажа снимките искам да споделя няколко лични реда, както точно за мен означва всичко това… Връщам се в далечната 2008-9 година. Винаги съм била запалена по метъл и готик културата (изненада). Точно тогава започнх да се интересувам сериозно и от грим. Гледайки всякакви блогове малко по малко започнах да попадам на снимки на Кат. Много се впечатлих как тя успява да емплементира dark културата, с уникална женственост – точно това, което аз харесвам. Започнах да колекционирам снимки и да следя живота и по-отблизо… Дойде моментът, в който станах студентка. Преместих се в София. Имах телевизор с екран, колкото сегашните таблети. Плащах (много за мен тогава) всеки месец 25лв за кабелна телевизия, за да мога да гледам двете предавания, в които беше Кат – L.A. Ink и Miami Ink. Само това гледах, всеки път, в който имах свободно време. Изключително се влюбих в характера, чувството за хумор и визията на Кат. Винаги тайно съм й подражавала – имам 6 татуировки, използвах винаги очна линия, черното ми беше униформа… Много харесвам как зад нейната dark визия стои едно girly момиче, което обожава дрехи, обувки и грим…точно като мен!

И така до ден днешен… вълнението, че ще успея да се докосна НАЙ-НАКРАЯ до нещо сътворено от самата нея е огромно. Предполагам знаете, че всека една опаковка на козметиката е проектирана и нарисувана от самата нея. Съответно купувайки някой продукт, вие притежавате частица от нея. Лично аз нямам все още нищо от нейната линия, но знам, че ще харесам продуктите, знаейки какво стои зад тях. Същото така всичко е създадено с любов и е 100% cruelty free, което го прави още по-прекрасно.

Благодаря, че отделихте от времето си, за да прочетете тези редове. Обичам те Кат, благодаря, че си част от това, което съм аз сега, see you at SEPHORA.

Правейки грим визията се замислих с какво свързвам грима на Кат. Логично повечето хора ще кажат очна линия и звездички, да но не и аз. Според мен нейните everlasting liquid lipsticks обърнаха beauty средите с главата надолу. Именно това е вдъхновението ми в този случай. Друг елемент, който имплементирах са светкавиците, които са точно толкова характерни за нея – все пак tattoo студиото на Кат се казва High Voltage. Направих очната линия да прилича на светкавица, дано се е получило 🙂

За тази визия използвах:

Основа за oчи Make Up For Ever Aqua Matic Stick S-52, Сенки: Natural Matte Eyes на Too Faced, Colourpop Acorn. Очна линия Sephora Colourful Eyeliner, Спирала Urban Decay Perversion.

Лице: Основа Urban Decay, фон дьо тен Born This Way на Too Faced, коректор Radiant Concealer на NARS,

Устни: моливи Мake Up For Ever I-24 и S-20.

Руж и highlight- Amalfi dusk travel palette от H&M

 

А ти какво мислиш?