Лансиране на парфюма YSL – Mon Paris

Лансиране на парфюма YSL – Mon Paris

На 2.03 се състоя едно изключително събитие – лансрането на аромата Mon Paris – YSL. Изискан коктейл, на едно любимо място в София- Sense Rooftop Bar, хубава музика и интересни хора. В тази публикация съм подготвила снимки от самото събитие + повече информация за парфюма.

Гримът, с който бях на събитието. Дрескодът беше black tie, което предразполага една класическа очна линия в комбинация с любимото ми Armani Lip Magnet матово течно червило.

Спираща дъха гледка от Snese Rooftop Bar.

С Densi не пропуснахме да пробваме VR очилата, в които се виждаше уникална панормана гледка от Париж.

Една скица от създаването на визията и флакона на Mon Paris.

Разкошно розе, в тон с цвета на аромата.

 

 

За мен YSL е една от най-луксозните марки на пазара. Отне ми 26 години да си купя първото червило- нещо, за което мечтах години наред. Любовта ми към марката започна преди много време, но тогава просто разглеждах продуктите и не смеех дори да ги тествам. Всичко, което правят YSL e толковa изящнo, лъскавo и изпипанo. Изключение не прави и Mon Paris, със своя тежък флакон, който пречупва светлината много красиво и черна панделка с известния монограм. Удоволствие е дори само да го наблюдаваш…

 

Париж е един специален град. Вероятно почти няма човек, който да е стъпил там и да не е оставил част от сърцето си. Така се случи и с мен. Смея да твърдя, че моето преживяване в Париж беше разтърсващо, романтично, вдъхновяващо и ах…просто незабравимо! Това всъщност са и емоциите, които Mon Paris ни обещава.

Ароматът е отражение на съвременната жена, която обича приключенията и се наслаждава на динамичния начин на живот. Състават е много интензивен, цветно-плодов и ще събуди всички сетива. Лично аз намирам Mon Paris за изключитолно сладък и свеж, перфектното допълнение към пролетта. Ароматът се отваря с малини и сочни круши, ягоди и бергамот, които придават неповторима чувственост. Всичко това е придружено от деликатни нотки божур, жасмин и портокалов цвят. Базовите нотки на Mon Paris са мускус и пачули.

Сочните и сладки плодови нотки на малина, ягода и круша, както и калабрийски бергамот в началото въплъщават в себе си дълбочината на емоциите. Цветето татул се усеща в самото сърце на композицията, изпълнено с пищни луксозни съцветия от портокалов цвят, жасмин и божур. Като цяло парфюмът е запомнящ се, без да е прекалено натрапчив. На мен лично Mon Paris ми навява безгрижие и любов. Перфектият аромат, който бих носила в ден, който е прекаран с любимия човек.

Линки към timelaps видеото ми ТУК, а влог от събитието ТУК.

Парфюмът се предлага в разфасовки от 30, 50 и 90мл.

А ти какво мислиш?