Как да станеш SUPER организирана + моето ново откритие- TIMIFY!

Как да станеш SUPER организирана + моето ново откритие- TIMIFY!

 

Това е нещо, с което се боря цял живот, и невинаги печеля битката: липсата на организация! Сега вече съм отговорна не само за себе си, а и за цялото семейство и това качество ми е необходимо повече отвсякога. Събрах няколко идеи за теб, които можеш да приложиш лесно в ежедневието и работата си (казвам го от собствен опит, защото лично за мен са безотказни):

 

  • Записвай важните неща по два пъти. Наскоро ми се изтри цялата информация от notes на компютъра, а там са ВСИЧКИТЕ ми пароли… определено паниката беше голямa. Добре, че ги имах записани и в телефона си… Скоро ще ги препиша и на хартия!!!

 

  • Имай винаги по един химикал, във всяка чанта + дребни стотинки. Никога не знаеш…

 

  • Във всяка чанта дръж и някои важни за ежедневнието предмети – балсам за устни, слънчеви очила, дистанционно за гаража.

 

  • Сложи в коридора готина чинийка, която ще те мотивира ВСЕКИ ден да оставяш в нея ключове, портмоне и други важни вещи от всекидневието. Така ще си спестиш сутрешното „ама къде ми е..”

 

 

  • Лично аз съм доста неорганизирана в работата си, затова преминах към нова онлайн система за резервации – TIMIFY (виж ТУК). Там успявам да записвам всичките си ангажименти за грим с детайли като имена, телефони и т. н. Това улеснява и пряката връзка с клиентите ми: точно 3 стъпки са нужни, за да запазиш своя час при мен!

Какво печелиш като мой клиент, ако си запазиш час чрез TIMIFY: Директна връзка с мен и възможно най-лесният начин да запазиш час за следващия си грим. Освен това 24 ч. по-рано ще получиш потвърждение с имейл и напомняне за запазения час. Така няма начи да забравиш за ангажимента 🙂 !
Какво печеля аз за бизнеса си, като използвам TIMIFY: Лесен достъп на настоящи и бъдещи клиенти до това, което предлагам. Подреден график, който се update-ва автоматично, разделен по дни и работно време. Директен контакт с клиентите ми. Всеки от нас получава имейли с детайлни данни, за да няма повече пропуснати часове 🙂 .

Самата система TIMIFY се интегрира супер лесно и бързо в твоята фейсбук фен страница или в твоя сайт. Щом аз успях, значи наистина е лесно 🙂 ! Друго, което ми харесва, е, че платформата е безплатна както за мен, така и за клиентите ми, а улеснява много и организира перфектно ангажиментите. Така се слага край на незаписаните и непотвърдени часове, защото – честно казано – на всеки се случва да забрави!

Ето как изглежда бутончето в моя сайт, където и да кликнеш то те „преследва“ 🙂 А самото запазване на час се извършва в 3 лесни стъпки.

 

Ето как изглежда бутончето и в моята facebook страница. Отново самото запазване на час се извършва в 3 лесни стъпки.

 

  • Дръж зарядното за телефона си на едно и също място в дома си, така няма да го губиш, то няма да е поредната вещ, която се „разхожда“, и винаги ще знаеш къде е телефонът ти. А ако ти се налага да зареждаш батерията навън – супер решение са преносимите устройства (заложи на известна марка, не на китайско менте, разликата е огромна).

 

Успя ли да откриеш идея, която да улесни живота ти? Имаш ли свои хитрини, които да споделиш?

А ти какво мислиш?