THIS IS HIM! THIS IS HER!

THIS IS HIM! THIS IS HER! New fragrance by ZADIG&VOLTAIRE

На 31.08 се проведе представянето на новия аромат THIS IS HIM! и THIS IS HER! на френския бранд ZADIG&VOLTAIRE. Честно казано съм много раздвоена от къде да започна- от описанието на самия парфюм или от recap на събитието?

 

Презентацията се състоя в градината на PhotoSynthesis- място, което не свързвам с beauty средите и останах много впечатлена. Като цяло вече седмица след представянето още ми държи „влага“ и искам да кажа – ето така се правят хубави събития! Организацията беше наистина страхотна, прожектираха се вдъхновяващи филми за самата марка (много обичам да гледам Fashion филми) и всичко около създаването на ароматите- двъхновение, съставки, визия и т.н. Детайлите бяха навсякъде, имахме и възможността да видим нагледно ключовите съставки на ароматите. Като човек от козметичната индустрия намирам тези неща за изключително важни и е страхотно, когато дори за кратко да се потопиш в света на продукта. Следваха страхотни думи от Ралица- бранд мениджъра на Нотос България- една изключително енергична жена, при която си личи, че влага цялата си енергия и любов, в това, което прави. Винаги определям колко добре е минало едно събитие по това, колко време съм вдъхновена след него. А в моята работа вдъхновението е всичко!
Искам да ви покажа и кратката версия на видеото към парфюма, страхотно е, нали?!

A Paris rock romance at it’s finest!

 

Като цяло rock културата ми е изключително на сърце и за мен няма по-любимо нещо от хубаво кожено яке – това е и мото на ZADIG&VOLTAIRE – небрежен rock стил среща блясък. Ако и вие харесвате този стил ще се влюбите в модата, която прави марката.

А кой е завършека на перфектния стил- разбира се ароматът. В THIS IS HIM! и THIS IS HER! е вкарана цялата философия за rock и glamour характер, но с удивителна лекота и модернизъм, без нищо излишно.

Дамският аромат е чувствен, свободен и наперен, има страхотен цветен букет, в който се усеща арабски жасмин, розов пипер, кестен и ванилия, свързани със сандалово дърво, което е като „подписа“ на ZADIG&VOLTAIRE. Доста нетипични съставки за парфюм, нали? Вчера направих първата му разходка навън и съм впечатлена колко добре се развива аромата с времето, доста често го усещах върху себе си и това ми хареса. Като цяло моята кожа бързо гълта аромати и ми хареса издръжливостта му.

Мъжкият аромат е мъжествен, див и свободен, смесени са пикантни нотки на тамян, грейпфрут, черен пипер и ванилия, свързани отново със сандалово дърво , което е „подпис“ на ZADIG&VOLTAIRE. Ако трябва да съм честна бих носила мъжкия аромат ежедневно! Мирише хем небрежно, хем на нещо много скъпо и секси. Определено много умела комбинация от нотки. Ако го подарите на любимия мъж, гледайте да сте до него и да не го изпускате от поглед 🙂 (за това Павлин няма да получи такъв)

 

Следват снимки на събитието през моя поглед:

 

Untitled-3

Съветвам ви да вхърлите едно око и върху официалната страница на марката ето тук

Ароматите се предлагат вече в Notos Galleries (Ring Mall) и Pretty Shop, Sephora. Цената за 100 ml е 170лв.

 

signature

2 коментари

А ти какво мислиш?

HIS vs. HERS: нашата парфюмна колекция – Nadya Sivkovaотговори
октомври 12, 2016 at 1:44 pm

[…] са създадени, за да са заедно! Повече за двата аромата ТУК в специална публикация, посветена на […]

Силно харизматичен! This ROCK by Zadig & Voltairе – Nadya Sivkovaотговори
януари 16, 2018 at 7:29 am

[…] че това са едни от най-любимите аромати в колекцията. Тук може да видите една по-стара публикация, посветена на […]

Остави коментар