Светни се! Тест на селфи ринг.

След толкова нашумелите светещи кейсчета дойде ред и на светещтите рингове. Стана ми интересно от потребителска гледна точка и реших и аз да пробвам. Взех своя селфи ринг от ТУК. Цената му е 39лв в момента и се зарежда с USB, което е доста удобно. Самото рингче има 36 лед лампички и 3 степени на осветяване, което позволява регулиране на светлината. Закрепва се с помощта на щипка и релано може да се сложи навсякъде – на телефон, грим палитра, таблет, дори и лаптоп. Това го прави удобен за селфита или ретуш на грима на тъмно място.

Да, има и по-евтини подобни продукти на пазара, но аз взех моя конкретно от SVETNYME, защото са ми най-достоверни и изглеждат най-качествени, a целта не е да го ползвам 3 пъти и да се развали.

 

 

 

 

 

Честно казано аз не го взех с идеята да се снимам вечерно време, а да го изпозлвам за close up изображения на грим. Вижте какво прекрасно отражение дава в окото. Харесва ми как подчертава бялъците в грима и дава допълнителна дълбочина на снимката.

Все пак направих и един тест в коридора на осветлението от рингчето. Резултатът е по-рязка снимка, по-добре описани детайли на лицето и подчертан блясък.

Вие бихте ли ползвали такъв тип продукт?

 

А ти какво мислиш?