Оставия своя подпис… Montblanc Signarute.

Имам чувството, че лятото сега тепърва за мен започна, а сме последната седмица на август. Странно, нали? Някой друг споделя ли това усещане? Обзел ме е задължителният summertime sadness и се чудя какво да споделя тук, като за начало на „новия сезон“. Ами идеалната тема май е ароматът, който не излиза от чантата ми от средата на юни насам.

Montblanc Signature Fragrance
Montblanc Signature Fragrance
Montblanc Signature Fragrance
Montblanc Signature Fragrance


Montblanc – Signature.
От къде да започна?
Парфюм на контрастите. Една чувствена ванилия, обгърната от мускус, за пристрастяващ, елегантен и възхитително женствен воал.


Муза на аромата е харизматичната френска писателка Диан Дюкре, която доста по-добре описва Signature от мен. Но аз също мога просто да добавя – пристрастяващо женствен е! Усещане за сила. Signature излъчва съвършена женственост, бленда от чистота и тайнственост, от разкрития и тайни. Връхни нотки : клементина, божур. Средни нотки: ванилия, магнолия, иланг-иланг. Базови нотки: бял мускус, амбър, бензое. Подходящ е за горещи дни и не излиза от чантата ми. Единственият парфюм, който носих на почивката си. Цената му също е доста добра като за висок клас парфюм – около 130лв за 50мл. Минусът? Флаконът е доста плътен и тежък и заема доста място. Но недостатък, който приемам с удоволствие…

Montblanc Signature Fragrance
Montblanc Signature Fragrance
Montblanc Signature Fragrance
Montblanc Signature Fragrance


Друго нещо, което много искам да споделя… съм аз!
Отново на страниците на любимата @grazia_magazine_bg . Не е най-скромният ми момент, но това са малки постижения в живота, с които много се гордея! Споделяла съм ви, че тийн мечтата ми винаги е била да работя за някое печатно издание, а да виждам себе си на страниците на списание, което съм купувала (и все още купувам) – ами сюралистично. Кои са вашите малки моменти на гордост?

Nadya Sivkova Надя Сивкова Grazia Magazine
Nadya Sivkova Надя Сивкова Grazia Magazine


И последното изключително важно нещо в тези снимки – виждате ли малката чинийка от мида? Това ми е подарък за рождения ден от Емануела.
Възхитени съм от вкуса и чувството за естетика на това (почти) четиригодишно! Подарък право в десетката! Оказва се, че моето дете ме познава по-добре от повечето хора, защото това е нещо, което веднага бих купила аз самата…

Пренаредих тоалетката си, аранжирала съм си букетче от любимия храст, който го домъкнах чак от почивката си в Гърция… и не свалям любимите летни аксесоари.

Ех, лято. Бъди вечно!

Мисълта, че Вселената ще се „реваншира“ и ще ни се отблагодари с топли и слънчеви дни до края на октомври ме крепи!

А ти какво мислиш?