MADE IN SEPHORA

Има ли нещо по-хубаво от букет с рози? Точно така, букет с продукти роза от SEPHORA. Наистина най-оригиналният PR пакет, който съм получавала! Емоцията беше наистина голяма.

Животът е цветен, разбообразен и красив. Точно както и колекцията MADE IN SEPHORA. Това са редица собствени продукти на марката – свежи и забавни. Колекцията предлага уникално разнообразие от освежаващи почистващи за лице, sheet маски, мокри кърпички, балсами за усни, мицеларна вода и какво ли още не! Лично аз имам фаворите вече сред продуктите, част от тях можеш да видиш и ТУК.

Може би не всеки ще бъде фен на аромата, защото всичко си мирише наистина на роза. Измежду невероятната аранжировка се креиха следните продукти:

  • Sheet маска за лице с роза. Едни от най-добрите достъпни шийт маски на пазара за именно тези на SEPHORA, изключително приятни и ефективни. Първото нещо, което тествах беше именно тази маска. Наистина лицето остава с приятен свеж блясък. След премахването на маската втрих крема в кожата. Това си остава мой любим продукт за глезене.
  • Мокри кърпички за разгримиране и освежаване с роза. Идеални за в чантата, малки и копмактни, тези кърпички са супер. Справят се без проблем с по-лек грим. Любими са ми тези с въглен, но за разлика от тях розовите нямат ексфолиращата част.
  • Конфитюр роза (за палачинки) 🙂 С риск да се повторя- много оригинално, SEPHORA!
  • Разгримиращ крем роза. През последните ми 3 пътувания първото нещо, което слаагах в чантата си беше разгимиращия крем с нар пак на SEPHORA. Ами много го обичам…почиства, освежава, мирише много добре и не изсушава.
  • Маска за лице „с преспиване“. Това е продукта, който не ми хареса. И то не за друго, а заради самта употреба. Наносох маската може би час преди лягане, не беше попила. Цяла нощ косата ми се лепеше по нея, оставаше по възглавницата…въобще не е моят продукт. Ако спита САМО по гръб- добре. Иначе 🙁 Като ефект според мен не беше толкова добър, колкото шийт маската.
  • Балсам за устни роза. Това е балсамът ми to go, стои в колата ми и го ползвам вероятно всеки ден. Не върши чудеса, но не напуква устните и дава много лек нюанс.
  • Маска за под очи роза. Още не съм я тествала.
  • Маска за устни роза. Още не съм я тествала.
  • Мицеларна вода роза. Подобна на разгримиращия крем, водата премахва грим, освежава много хубаво лицето и не е нужно да се измива. Лично аз съм по-голям фен на крема, заради сами ритуал с измиването. Пак най-удобното в този продукт е размера- идеален за пътуване. Малък, компактен, не тежи и върши чудесна работа.

И този мега як тефтер! Тематичен, с всички MADE IN SEPHORA продукти и вдъхновяващи beauty мисли!

И по този повод искам да подаря част от цветната розова емоция на някой от вас. Влезте във фейсбук страницата ми, за да участвате в играта. Успех!

За да участвате в играта влезте в моята фейсбук страница – https://www.facebook.com/NadyaSivkovaMakeUp/ и вижте изискванията.

Валидност на играта: от 26.04 – 02.05.2017 Победителя ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички валидни коментари. Продуктите ще бъдат изпратени за сметка на победителя или ще бъдат лично предадени.

А ти какво мислиш?