Let the SUNSHINE in – SEPHORA Sun Disk

Let the SUNSHINE in – SEPHORA Sun Disk! Днес ще обърна малко повече внимание на един продукт, който бях показала преди няколко месеца в страницата ми като MUST HAVE. Запознай се със Sun Disk на SEPHORA. Една огрооомна пудра, която ще ти даде слънчев загар през цялата година (и то няколко години подред, съдейки по огромния размер на опаковката- за справка обикновените пудри са с грамаж около 10g, тази е 28g !).

Пудрата се състои от 3 умело комбинирани цвята – свеж прасковен тон с частици, тъмен матов тон за контуриране и добавяне на дълбочина и един срядно кафяв тон с частици, който дава целунат от слънцето тон на лицето. Колко и как ще ги комбинираш- зависи от теб, аз лично смесвам средния и тъмния заедно, а на бузките слагам от свежия цвят за по-голяма живина на лицето.

Определено един продукт, който си заслужава. Който следи блога ми знае, че през повечето време аз ползвам бронзиращи пудри на  SEPHORA, доволна съм от цветовата гама, защото често при другите марка са или много оранжеви или много сиви, а тук балансът е добър и изглежда естествено. Все пак е важно лицето да изглежда живо, а не изцапано 🙂

Продуктът се нанася най-добре със средно голяма четка за руж от естествен косъм- за да има все пак контрол над линията, когато слагаш на скулите или на бузите. Ако искаш да минеш цялото лице гледай да има малко продукт и четката да е доста голяма и мека, за да не прави петна.
img_7395

 

img_7396

 

img_7391
img_7392
img_7399

 

Ето бърза ежедневна визия с пудрата

Сложих микс от кафявите цветовете на скулите за контур и леко на челото си за цвят. Вместо сенки за очи ползвах най-тъмния цвят на целия клепач и подсилих линията на миглите с тъмно кафяв молив.

Завършвам с ванилов нюанс сенки в кладенчето на окото и 2-3 пласта спирала 🙂

Устните могат да са съвсем неутрални- само с балсам baby lips на maybelline или в по-ярък цвят червило.

img_8672

А ти какво мислиш?