Givenchy Teint Couture City Balm

Givenchy Teint Couture City Balm

Givenchy Teint Couture City Balm

Хубаво, че е карантината, за да имам време да тествам всички продукти, които са се насъбрали вкъщи.
Така почти два месеца по-късно “открих” това съкровище в шкафа си.
Givenchy Teint Couture City Balm е хибриден продукт, който все още не мога да категоризирам напълно. Дали е фин дьо тен, дали е тониран крем, дали е BB крем, дали е CC крем? Важното е, че е чудесен!

Дава пълния комфорт на кожата като хидратант, стои естествено като невидим воал, има лекото покритие на фон дьо тен и глези кожата с екстракт от ший за защита от градските замъсрсявания и свободните радикали. А хиалуроновата киселина пък е отговорна за мощната 24-часова хидратация.

Толкова е лек, създава no make up make up усещане, а вида на кожата е кадифе.
Мисля, че това е новия ми любим продукт за лицето, подходящ за топло време.
Моята кожа последните месеци е видимо дехидратирана и повечето ми фон дьо тени подчертават това. С Teint Couture City Balm е обратното. Кожата изглежда подхранена, въпреки натурално матовия завършек и много нме изненада!

Givenchy Teint Couture City Balm


Наистина много ми харесва този продукт. Споменах го е едно лайв видео и някои от вас се поинтересуваха от него, за това отново го споделям.
Подходящ е за всеки, който търси нещо повече от фон дьо тен. Покритието е доста леко и нанесен продуктът стои невидим на кожата, а екстрактът от женско биле помага да се осигури на кожата комфорт и хидратация през целия ден. Добавям към характериситиките SPF 25 (не е достатъчен, но по-добре от нищо).

Опаковката е малко семпла като за Givenchy, но пък е лека и удобна за чантата. Друго, което много ми допада, че има помпичка, което гарантира по-добрата трайност и хигиена на продукта.


Прави ми впечатление, че Givenchy Teint Couture City Balm е устойчив на докосване – не оставя почти следи по пръстите. Нанасям и забравям. Супер е удобно, ако нямате време да „ретуширате“ грима си през деня. Общата трайност е добра, не е 24 часа при мен, но е задоволяваща.

Givenchy Teint Couture City Balm


Обобщавайки мога да кажа: I love it! Ще се хареса и на всички, които търсят естествена визия, без силно покритие. Завършекът е натурален мат. Подходящ е за нормална, суха и комбинирана кожа (без сериозно омазняване).

А ти какво мислиш?