С комплимент от Armani

С комплимент от Armani.

Един малко закъснял пост, който трябваше да следва точно след ТАЗИ публикация. Определено тази изненада много ме впечатли и ме накара да се чувствам специална. Благодаря ви, Armani!

img_2639

А какво имаше вътре?
img_2645

Трябва да си призная, че рядко следя новостите от марките, както правят повечето бюти гурута. Те знаят всички за всички марки, новостите и бъдещите им продукти, е аз не съм така. Ето защо съм изпуснала нещо наистина по вкуса ми – ароматът Si le parfum и ето, че го открих чак сега… А това е един наистина страхотен парфюм на Armani. Si le parfum е много женствен, сладък и запомнящ се – любимата ми комбинация. Съдържа нежен ароматен тандем от пачули и ванилия, касис и жасмин, който оставя впечатление за сила и увереност. Прекрасен подарък за жена от 30 нагоре, която знае какво иска от живота!

img_2652

Другият продукт, от който съм абсолютно обсебена е Armani Lip Magnet, едно жестоко матово течно червило, с много комфортна и дълготрайна формула. Използвах Armani Lip Magnet в своята коледна парти визия, която можеш да видиш ТУК, а самото събитие, по случай представянето на продукта и повече информация за него можеш да видиш ТУК. Интересното е, че винаги получавам комплименти, когато съм с Lip Magnet. И между нас казано, в Лондон продукта е изчерпан по магазините, а тук все още имаш възможността да се сдобиеш с него от Douglas, Сердика център. Глезотийката си заслужава, усещането върху устните е много приятно – не е прекалено сух „пустинен“ мат.

Моят цвят е 301.

img_2642

img_2644

img_2648
img_3564

signature

А ти какво мислиш?