новите придобивки от Urban Decay Cosmetics

новите придобивки от Urban Decay Cosmetics

Любовта от пръв поглед съществува! И ме удари преди няколко месеца, от тогава не мога да спра да мисля за нея… Moondust палитрата на Urban Decay! 8 прекрасни нюанса, които са наситени с блестящи частици и наподобяват истински звезден прах. Толкова харесвам тази палитра, че чак ще и посветя скоро специална публикация, а тук ще оставя само този спойлер 🙂 Успях вече да поработя с нея и съм влюбена в резултата.

Който иска да надгради ефекта и буквално да заслепи някой, може да прибегне и към liquid moondust сенките. Те са кремообразни и създават ефекта за течен метал.

 

Сред другите придобивки е и VICE червилото в цвят Big Bang, то също е наситено с блестящи частици, които не успях да уловя съвсем на камера. Преливат във сребристо, синьо и розово. Направи ми впечатление, че червилото не е много покривно- може би 60-70% и е хубаво да има молив отдолу поне за наситен цвят. Заради броката му давам висока оценка за трайност, защото той стои доста време, дори е труден за махане. Текстурата е много комфортна на устните и не изсушава, даже хидратира доста добре и стои приятно.

Най-накра успях и да се добера до Vice Liquid Lipsticks -новите течни червила на марката. Цветът е conspiracy. Продуктът е с добра покривност, но мисля, че не съм попаднала на точния цвят за първо впечатление. В случая може и да съм разглезена от леките течни червила, които излизат напоследък на пазара, но усещах този продукт доста тежък на устните. На 80% съм сигурна, че това се дължи на голямото количество брокат вътре, който се наслоява и се усеща върху устните. При нанасяне на втори пласт на места се изтриваше първия, което също отдавам на частичките. Лично аз може и да не съм разбрала правилно как се работи с продукта най-добре. Вероятно трябва устните да са с плътно нанесен молив отдолу и леко покрити с течното червило отгоре, за да го няма този неприятен ефект. Според мен като за пръв тест определено не съм избрала подходящия цвят/текстура. Самото червило изсъхва до мат завършек, което малко според мен се бие с ефекта на броката вътре. Като глос би било доста по-добре. Искам да пробвам още за окончателно мнение, може би ще пробвам и някое по-телесно и без брокат вътре. Иначе трябва да споделя, че това е най-интересния цвят червило, който съм срещала напоследък. Тъмно шоколадово с лек винен подтон + златен брокат. Абсолютно to die for. И свалянето на продукта беше изключително трудно, защото това е едно от най-запечатващите се течни червила, които съм пробвала. Въпреки, че по вътрешния ръб на устните се изтри, като цяло трайността е 10/10, за сметка на комфорта.

Ето swatch на двете червила. Conspiracy & Big Bang, a повече впечатление за VICE червилата може да прочетете ТУК.

Не пропуснах да се сдобия и с нов молив от Glide on 24/7 серията, в цвят mildew. Едни от най-издръжливите и лесни за работа моливи за очи, които съм ползвала. Изключително мек, лесен за работа и издръжлив. Един страхотен избор както за професионален грим, така и за ежедневието. Този път цвета е прекрасно тропическо зелено, а за опита ми с електриково синия chaos може да прочетете ТУК.

И не на последно място искам да споделя за един продукт от лични ми гримьорски куфар. Една спирала, без която смея да твърдя, че не мога да работя повече. Perversion Mascara e точно такава, каквато обичам! Драматична, с мека четка и разпръснати косъмчета, създаваща пухкаф обем на миглите. Обилно натрупване, наситен черен пигмент и сериозна трайност. Наистина един продукт, който препоръчвам горещо! Четката не слепва миглите, оформя ги доста прецизно, благодарение на меките косъмчета, но успява да отдели обилно количество продукт, за да подчертае идеално.

 

Какво ви грабна окото? Намерихте ли следващия си must have продукт?

Сега вече съм в очакване на NAKED HEAT палитрата (около август) и VICE Special Effects (около юли)!

Държа да отбележа, че продуктите на Urban Decay се продават ЕКСКЛУЗИВНО в магазините на SEPHORA, моля НЕ пазарувайте от съмнителни източници.

1 коментар

А ти какво мислиш?

Battle of the Brands: Очите на преден план! – Nadya Sivkovaотговори
август 7, 2017 at 6:19 am

[…] не излизам без нея. За спиралата може да прочетете ТУК. А ако имате много чувствителни очи ви съветвам да […]

Остави коментар