първа поръчка от ZARA Online

Минусови температури, 70% намаления… и ето, че първата ми поръчка от ZARA online е факт! Предимно дрехите, които нося са на марката и обожавам, когато дойде моменът в който всичко е -50 до -70% надолу (защото прекаляват с цените напоследък, 50лв за тениска…come on!).

Та, ето целият ми опит с поръчката от ZARA онлайн:

Магазинът не поддържа опция наложен платеж, трябва да се плати с карта, което става много вързо и лесно. Чакането беше около 7-8 дни ако не се лъжа, което си е доста, ако бързаш има и експресна опция 3 дни, мисля за около 20лв. За да спестя нормалната доставката (цели 10лв) избрах опция да взема поръчката си от мен магазин. Моята я пуснах до ZARA Парадайс. Супер е, че през цялото време те държат в течение по имейл, а когато поръчката пристигне в магазина получаваш уведомителен смс (който е хубаво да пазиш, защото иначе е голяма драма с получаването).

Супер съм изненадана всъщност от кутията, в която получаваш колета си. За разлика от други онлайн магазини, в които получаваш просто торба, тук се усеща вниманието към детайла. Определено ми стана много приятно да я отворя и да видя толкова старателно сгъната и подредена поръчката ми.

Поръчах релефна дантелена блуза, на която бях хвърлила око от много време (с начална цена 60лв, сега намалена на 19,90 ха!) и не устоях да си поръчам комплект чоукъри (12лв, вместо 25).

Червилото е Rouge Dior в цвят Hollywood, защото знам, че ще попитате 🙂

Определено бъдещето е в онлайн пазаруването. Особено ако искаш да си спестиш ходене по моловете, бутането по опашки пред пробните и отъпкани дрехи по земята и рафтовете, бримки и следи от фон дьо тен… Опцията вземи от магазин е супер удобна и дава свобода да вземеш продукта, от където пожелаеш. Друго положително мога да отбележа разбира се е, че наличието на размери и модели е много по-богато отколкото във физическия магазин.

Определено май ще ми стане навик да пазарувам така, въпреки че съм много разочарована от качеството на ZARA напоследък. Последните ми две покупки се разпаднаха след първото пране… Ще видим какво ще се случи сега 🙂 Явно достъпни цени и добър дизайн са две прави, които трудно се пресичат…

2 коментари

А ти какво мислиш?

март 4, 2017 at 8:28 pm

Здравей Надя, прекрасна статия за грим прочетох преди малко и затова реших да върна жеста с предупреждението, само че ще те помоля да потърсиш сама доказателство което вярвам че би направила. Предполагам вече знаеш какво съм тръгнала да обеснявам – доколко опасни могат да бъдат дрехите на Зара (естествено не всички), но по-важно и политиката и начина по който функционира зара: от брандирането, рекламната стратегия до изработването и местата и условията. Аз лично особено дънки вече не докосвам в Зара. Но ще ти препоръчам да проучиш за себе си и за готиния ти блог който ще стигне до повече момичета и до различен поглед а важното здравословен който за мен е в подкрепа на бизнес с добра история. 🙂
А.

Nadya Sivkovaотговори
март 6, 2017 at 4:51 pm
– In reply to: Tanea

Хей, благдаря много за коментара. Всъщност си права във всичко, което каза. Може би наистина повече трябва да се замислим за скъпата цена на евтините дрехи. Лошото е, че поне по нашия джоб в България алтернативите са малко. Харесвам българските дизайнери, но не харесвам цените на дрехите им (в никакъв случай не омаловажавам труда им, само смоделям, че не мога да си ги позволя, поне не и за цялостна смяна на гардероба ми). Често купувам second hand и подарявам/дарявам дрехи за да удължа живота им.

Остави коментар