You are the YVES to my SAINT LAURENT!

Yves Saint Laurent Beauty

Yves Saint Laurent Beauty ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN, VINYL COUTURE MASCARA.

 

Yves Saint Laurent Beauty ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN, VINYL COUTURE MASCARA.
Yves Saint Laurent Beauty ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN, VINYL COUTURE MASCARA.

Чудя се как да започна тази публикация и мисля да е с един throwback…

Преди доста време (ако трябва да сме точни 2012 година) имах приятелка, която твърде въудошевено ми разказа за новите червила на YSL. Не ги познавах тогава, марката ми беше доста извън лигата. Тя беше изкупила всички цветове и благодарение на нея за първи път пробвах прословутото ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN.

…До ден днешен бих казала, че това е една от най-революционните формули на червило, които съм пробвала. Няма друг продукт, с който може да се сравни. Абсолютен game changer. Течно червило, изключително леко на устните, с водна текстура, никакво, ама никакво лепкаво усещане, красив блясък и много добра трайност.

Наистина YSL правят едни от най-забележителните продукти за устни на пазара (с едни от най-красивите опаковки на пазара). Освен Rouge Pur Couture Varnis A Levers няма как да не сте чували за класическито Rouge Volupte. Но да се върнем на темата…

И ето сега, през 2017 YSL beauty връщат легендата и добавят нови цветове към гамата. Текстурите са три: Vernis a levers water pop ( воден цвят), classic vernis a levers и vernis a levers vinyl cream (изключителен цвят).

Освен страхотния комфорт върху устните (за който аз гарантирам), мога да добавя и това, че устните са оптически изгладени, защото молекулите на червило попълват финните линии и така придават допълнителен обем и сочен завършек. Формулата на течното червило чак на мен ми наподобява леко на гумирана, знам, че звучи странно, но всеки я усеща спрямо себе си. Друго, което искам да добавя е, че няма абсолютно никакво разтичане от контура на устните дори и без молив отдолу. След нанасяне цвета и блясъка остават като филм на устните и напитки и храна почти не влияят. В състава на червилото се намират ценни олиа и капчици вода, което допринася за уникалната формула. Четката също е интересна – остра и плоска, с меки влакна, които равномерно разнасят цвета, но и нанасят прецизно.  Просто абсолютен must have за всички, които обичат блясъка за устни! Цената на червилото е около 70лв и се намира във всички обекти, където се предлага YSL.

ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN.
ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN.
ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN.
ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN.

Новият цвят, с който се сдобих аз е 50, encre nude, не бих казала, че ми е фаворит. Наподобява бледо червено, когато е на моите устни. Аз съм по-pink и nude момиче, но формулата в случая е важна, а аз съм влюбена в нея… Предишния цвят, който взех може би 2013 беше 17 – Encre Rose.

Препоръчвам ви от новите цветове да хвърлите око на 218, orange mist, 220 nude steam, 49 fuchsia filtre. А ако не сте запознати със „старите“ – не знам какво чакате?!

ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN.
ROUGE PUR COUTURE VERNIS À LÈVRES GLOSSY STAIN.

Друг нов за мен продукт, който нямах търпение да тествам е Mascara Vinyl Couture на YSL. Продуктът е върнат отново на пазара след оригиналното лансиране през 2016. Никъде обаче не успях да прочета дали формулата е променена. Освен пленителния поглед, който обещава, спиралата е обогатена с 4 масла – арганово, картамово, масло от сладък бадем и рициново (най-изпитаният бабешки помощник за красиви мигли). Тази грижа свежда изтощените мигли до минимум и добавя лъскавина и здравина на косъмчетата.

Yves Saint Laurent Vinyl Couture Mascara
Yves Saint Laurent Vinyl Couture Mascara

Наложилата се четка за обем на YSL е хубава – с рошави, къси и твърди косъмчета, което гарантира идеално сресване и достигане на всяка мигла. Лично аз бих казала, че тази спирала е по-скоро за разделяне и удължаване, отколкото за обем. Наистина миглите ми изглеждат с нея изключително дълги и извити. Нека преди и след снимките говорят за себе си. А откъм обем според мен има повече какво да се желае. Аз препоръчвам в този случай любимия си метод – първи пласт стара и суха спирала, а после старателно сресване и напластяване с Vinyl Couture. Тази спирала е подходяща за всеки, който иска да подчертае миглите си, но без те да изглеждат изкуствени и дебели. Както и е по-скоро за жени с обемни, но по-къси мигли. Тогава гарантирам чудеса! Нещо, което забелязах е, че миглите стават доста твърди със спиралата, нямат гъвкавост, но вероятно това се дължи на факта, че извиването е толкова сериозно и миглите трябва да се „бетонират“. Друго, което мога да споделя е, че не остават НИКАКВИ бучки по миглите, както и ронене няма. Опаковката както винаги е to-die-for и ползването на продукта е удоволствие. Спиралата има лек и приятел флорален аромат, който е типичен за YSL beauty.

Yves Saint Laurent Vinyl Couture Mascara before after.
Yves Saint Laurent Vinyl Couture Mascara before after.

Mascara Vinyl Couture се предлага не само в черно, а и в няколко супер забави цвята, измежду които цикламено, златисто, патладжанено и един top coat, който прави спирала супер издръжлива за дълги дни и нощи… Тук може да видите останалите цветове. Комбинациите са безкрайни. Лично аз много харесвам например горните мигли да са черни, а долните в акцентиращ цвят – например синьо или златисто. Определено е приятно разчупване на грим рутината! (снимка YSL)

А ето я и моята финална визия. Честно да ви кажа, моята колекция от продукти на YSL включва вече около 4-5 продукта (само) и съм изключително хепи с новите попълнения.

  •  Продуктите са изпратени от PR.

А ти какво мислиш?