Посрещнахме HUDA Beauty в България!

Посрещнахме HUDA Beauty в България!

Вчера (31.05) беше събитието по случай лансирането на HUDA Beauty в България! Ако не сте били там, определено сте изпуснали 🙂 Лично аз бях поканена от екипа на SEPHORA България и просто нямах търпение да присъствам!

Освен, че е супер интересна, HUDA е една от най-чаканите марки от всички beauty lovers (kато мен) тук. Постоянно питахме КОГА, КОГА, КОГА! Е, ето – СЕГА! В SEPHORA доста ни tease-ваха с инцидентно зареждане на палитри и ето! Настъпи моментът за почти пълната гама продукти! Казвам почти, защото получих информация, че Faux Filter фон дьо тенът претърпява преформулиране, тоест, когато бъде зареден ще е съвсем новичък 🙂 Лично за мен новината е добра, защото знам, че новата формула ще е по-жива, а не мат- нещо, което аз в пъти предпочитам.

Самия щанд е на първа линия, директно от входа в ляво. Уникално красив!

Две прекрасни belly dancer-ки, с които успях да се запозная!

Задължителна снимка с Жаки! Да отбележем присъствие!

Не е много по темата, но видях, че са заредили Natural колекцията на Too Faced, която чаках от доста време. Must Have ми е Natural Eyes палитрата! Невероятна красота и пигмент. Мисля, че мога да изкарам целия сватбен сезон само с нея!

От гамата на HUDA определено харесах хидратиращата база за лице. Изключително лека като усещане, но ненатрапчива върху кожата. Трябва да се тества задължително.

Раят на течните червила! HUDA Beauty освен с палитрите си се слави и с червилата си. Лично аз имам две, които обаче са металик и холограмен глос. Може да видите по-старите публикации в блога, там ги има. Останах приятно изненадана от цените им в България! Мисля, че бяха около 40лв. Когато аз пазарувах от Рим, бяха 25Euro, което е сериозна разлика! Влюбих се в цвят muse, с който се сдобих в последствие. Мисля, че ще стане новото ми любимо червило!

Това, което най-ми хареса в събитието беше любезното отношение от екипа. Лично аз в SEPHORA се чувствам най-у дома си! А Елица и Еди (управителите) обръщаха специално внимание на всички гости. Аз успях да поговоря и с двамата отделно, нещо, което обичам да правя. Наистина е хубаво да знаеш хората, които стоят зад бранда и да усещаш отношение!

Успех на HUDA Beauty в България, а аз нямам търпение да изпробвам новите си придобивки (защото съм срамно невежа от към тази култова марка). Каже ми, вие имате ли любими продукти? Какво ви харесва?

2 коментари

А ти какво мислиш?

юни 21, 2018 at 6:32 am

Здравей, на щанда на бранда има ли новите obsession палитри?

Nadya Sivkovaотговори
юни 22, 2018 at 5:14 pm
– In reply to: Нора

Да! От месеци насам 🙂 Цената им е 60лв, големите са по 130лв.

Остави коментар