Something Gold, something ARMANI

giorgio-armani-eccentrico-mascara-2016След няколко дни невероятна почивка намерих това, да ме чака вкъщи. Съвпадение или не с рождения ми ден, много се развълнувах.

В най-красивото златно пликче ме чакаше страхотен вечерен клъч и един невероятен продукт, който нямам търпение да изпробвам! А именно спиралата Eccentrico на Giorgio Armani в лимитирания цвят No.4 Rouge Iron, която е част от лятната колекция на марката!

Повечето хора биха се стреснали от ярко червения цвят, но не и аз- защото знам като гримьор, че това е страхотен начин да подчертая цвета на окото си (топлите цветове подчертават студеното синьо на окото ми) и да разчупя рутината в грима.  Самата спирала е със страхотна четка и ефектът от нея са силно подчертани, обемни и разделени мигли. Може да я намерите и в черно, тъмно кафяво и тъмно синьо.

Цялата колекция Summer 2016 е посветена на магнетичните очи – страхотни кемообразни ценки – eye tint и спирали eccentrico. Всичко може да разгледате единствено в Douglas – Сердика Център София.

 

signature

 

А ти какво мислиш?