Лятото небето е розово. Sky Di Gioia от Giorgio Armani

Очарованието на лятото е свързано с дни и нощи, прекарани на морето. Обаче за мен един от най-красивите начини да отпразнувам дългите летни дни е разходка в центъра на своя град. Забелязали ли сте как небето е по-синьо? Как времето тече по-бавно? Колко красиви кътчета има, които чакат да бъдат открити. Любовта ни е по-цветна, любимият човек е по-усмихнат, а мислите са по-розови…

Освен идеален саундтрак, лятото има и идеален аромат…

С мен в горещите дни е новият Sky Di Gioia от Giorgio Armani. Ароматът е ефирен, красив и радостен, носи със себе си свежест, нови надежди. Оставя безкрайно много място за мечти. Когато затворя очи аз не виждам себе си на плажа. Виждам се с флорална рокля, с любимия чифт слънчеви очила, наслаждавам се на любимото студено кафе, изпито в любимото кафене, някъде скрито в малките улички…и разбира се скролвам любимия си Инстаграм за вдъхновение. Усещам точно този парфюм върху себе си.

Идеата зад композицията на аромата е особения светлорозов оттенък на изгрева на слънцето, който може да се наблюдава само в района на Средиземно море. Той постепенно става по-ярък и започва да се прелива в различни цветове, отразяващи се от водата и контрастиращи на фона на светлината и сянката.

Sky Di Gioia има лек, сладък аромат на свежи цветя, сред които се откроява умерен аромат на кадифени рози центифолия. Не се натрапва, а има много точна премереност.

Флаконът е изключително изчистен и светъл и ми прави впечатление, че не е много тежък. Не пречи, а намира идеалното място дори и в малките летни чанти.

А ти какво мислиш?