Revalid ампули за коса

Revalid ампули за коса

Откакто се помня винаги съм имла проблеми с косопад, малко или много винаги косата ми е капела. Някои го отдават на сезоните, други на естествения живот на косъма, но проблемът си остава. След раждането, постоянното носене на вързана коса и разбира се скубещо бебе, проблемът беше наистина сериозен. Косата ми капеше на кичури и реших, че е крайно време да направя нещо по въпроса. След проучване реших да последвам съвета на моя фризьор и се спрях на Revalid ампули (тоник). Понеже все още кърмя това е по-добрия вариант от капсулите.

Revalid е с енергизираща формула, съдържаща кофеин и натурални съставки като пантенол, пшеничен протеин и екстракт от овес, които действат срещу процеса на стареене на фоликула. Предпазва от косопад и стимулира растежа на косата. Препоръчва се ползване поне 2-3 месеца. Лично аз купувам вече втора кутия от продукта и съм решила да направя поне 3 месечен курс, докато овладея проблема.

Цената на една кутия е 30-34лв и съдържа 20 ампули по 6мл. Лично аз използвам тоника сутрин и вечер, втривайки го в корена на косата. Една ампула ми стига за 2 или 3 намазвания. Употребата е досадна, но пък обещава голям ефект. Хубавото е, че не се налага миенето на косата всеки ден. След 3-4 нанасяния от ампулата вече косата се усеща леко неприятно, не мазно, но все пак тежко, въпреки, че не е видимо. Съответно аз мия косата си на може би 3 дни.

Първата опаковка, която купих беше от 15 ампули (отворена кутия) и смея да твърдя, че наистина има разлика в това, колко коса пада в дланта ми. Определено виждам доста нови косъмчета (досадни бебешоци, които стърчат) и съм щастлива от резултата!

Определено мога да препоръчам продукта, но тук отново ключовата дума си остава постоянство. Почти не съм пропускала намазване. Вече съм на 3-та ампула от новата кутия и нямам търпение да усетя крайния резултат.

Как се справяте вие с косопада? Какво ви помага?

5 коментари

А ти какво мислиш?

Искраотговори
юни 19, 2017 at 6:35 am

Честита рожба, бъдете здрави и много щастливи:) Аз с косопада се справях приемайки 2 суп.лъжици млян небелен сусам и 2 суп.лужици бирена мая на люспи. И кожата св облагодетелства от този прием:)

Nadya Sivkovaотговори
юни 19, 2017 at 3:24 pm
– In reply to: Искра

Звучи супер, може да пробва, когато спра с режима си.

Галина Димитроваотговори
юни 19, 2017 at 12:44 pm

Здравейте,

И аз имам проблем с косопада от известно време насам. В момента веднъж седмично втривам в корените на косата рициново масло. Междувременно използвам ампули L’oreal Aminexil, чиято единична цена е 4лв. Доста бързо има видими резулати – наистина косопадът намалява, но не забелязвам да има растеж на нова коса 🙁 Благодаря за препоръките, ще опитам и Ревалид. Очаквам нови постове! Хубава седмица!

Nadya Sivkovaотговори
юни 19, 2017 at 3:28 pm
– In reply to: Галина Димитрова

Благодаря ти!

август 30, 2018 at 6:18 am

Здравейте,и аз имах проблем с косопада. Преди 2 месеца си купих шампоан и ампули Ревалид от аптека. Аптекарката ми препоръча да нанасям по 1 ампула 3 пъти седмично поне 3 месеца. Понеже бях скептично настроена от опита си с предишни продукти,тогава си взех само 6 ампули. Обаче толкова приятно изненадана останах след още първото нанасяне,че след третото си купих цяла кутия с ампули и оттогава не съм спирала да ги използвам. На мен 1 ампула ми стига за целия скалп. Мисля и целия месец септември да прдължавам по този начин, защото май никога досега не съм се радвала на такава коса. Шампоана малко изсушава косата,особено изрусени коси ,но с по-голямо количество балсам, положението се подобрява. Притеснявам се само след спирането на ампулите, да не започне отново косопада ми!
Поздрави !

Остави коментар