RED WOOD и GREEN WOOD от DSQUARED2!

Това може и да ви изненада! Но един от любимите ми аромати (особено върху моя мъж) е първия WOOD от DSQUARED2!

RED WOOD and GREEN WOOD by DSQUARED2

Точно поради тази причина директно се „хвърлих“ върху новата ароматна двойка на бранда! В днешния блог пост ще поговоря именно за RED WOOD и GREEN WOOD от DSQUARED2. Доста модерни и комерсиални, тези два аромата ще се харесат на много хора. Идеално допълнение към млади urban двойки, новите WOOD носят усещането за небрежен, high fashion street style.

RED WOOD and GREEN WOOD by DSQUARED2

В новия дамски аромат RED WOOD е за жени, които не искат да попадат в капана на тежките, сладки аромати, а търсят своя нов свеж парфюм. Акцентът е на розов пипер и нотки червена боровинка, които разкриват плодово измерение. Към тази комбинация добавяме и личи, за подчертаване на женствения характер на кадифена роза и неустоима магнолия. Мекият мускус подчертава чувствените нотки на кедровото дърво и кехлибара. Като цяло този аромат е подходящ за по-млади момичета и допълва една ежедневна и по-спортна визия.

RED WOOD by DSQUARED2
GREEN WOOD by DSQUARED2

Интензивен, енергизиращ и свободолюбив – това е GREEN WOOD на DSQUARED2. В композицията откриваме лимон и ароматна свежест на сантолина, които се обогатяват от бурбонския пипер. Изтънчените дървесни нотки на кедровото дърво и ветивер са идеално съчетани със смолистия акорд. Един аромат, който издава характер. Ако питате мен, предпочитам GREEN WOOD. И то не само за любимия ми мъж, ами и за мен самата 😀 !

Флаконите са минималичстични, изчистени и с голями букви (даже леко нахални) – типично за DSQUARED2. Акцентира се върху марката и името, а капачката е дървена с embossment и изобразява известното за бранда канадско листо.

Трайността на RED WOOD и GREEN WOOD е доста добра. Като цяло това са много „сигурни“ според мен аромати, които биха били перфекти за подарък. Особено за по-млади момичета и момчета, които са винаги на гребена на тенденциите, както е и самата марка DSQUARED2.

Ако ви е станало интересно, съветвам ви бързо да се възползвате от големите оферти на парфюмериите в момента. RED WOOD и GREEN WOOD от DSQUARED2 могат да се намерят на много изгодни цени!

А ти какво мислиш?