Една събота по ЧЕТИРИ! Quatre by Boucheron.

Една събота по ЧЕТИРИ! Quatre by Boucheron.

Ех, че хубава събота! Бабата взе при себе си голямото дете, бебето остана с нас (но с него е почти като без деца). Денят ми беше точно такъв, какъвто го обичам – прекаран с половинката ми.

Освен, че имах няколко приятни работни ангажимента (защото аз основно работя уикенда или по празници, както знаете), успях и да се насладя на едно много приятно събитие, което очаквах от доста време насам – рождения ден на ароматите Quatre by Boucheron!

И като един добър рожденик, партито му беше повече от добро.

Въпреки, че заради работата си не успях да присъствам на голяма част от изненадите, все пак имам какво да споделя с вас.

Processed with VSCO with dog1 preset

Както знаете Quatre на френски означава четири. Това е и едно много специално число за къщата Boucheron:

4 на брой са ароматите Quatre и са създадени преди 4 години. 4 поколения оглавяват Maison Boucheron. 4 са съставните части на пръстените Quatre, най-емблематичната линия бижута на марката. Именно те са вдъхновението зад визията на капачката. (Ако не сте съвсем запознати с марката – те всъщност за известни с безумно луксозните и красиви бижута.)

Boucheron Quatre

Малко повече за ароматите:

  • Quatre – Горчив портокал, Жасмин, Самбак, Кедър.
  • Quatre Absolu de Nuit – Горчив бадем, Жасмин, Самбак, Ванилия.
  • Quatre en Rose – Давана, Абсолют от роза, Ветивер.
  • Quater en Rouge – Касис, Абсолют от роза, Пачули.

Мъжките аромати са два на брой:

  • Quatre – Лайм, Самбак, Кедър, Мускус.
  • Quater Absolu de Nuit – Градински чай, Ванилия, Черен пипер.
Boucheron Quatre Men

За момента аз имам само Quater en Rouge, но четейки описанието на ароматите, вярвам че Quatre Absolu de Nuit най-ще ми допадне.

Друг аромат, който имам на Boucheron e Jaipur Bouquet (вдъхновен от емблематична гривна на марката).

Относно самото събитие: Стартирахме с изискан обяд и после се преместихме в чудесна зала, в която освен презентация за ароматите, гостите получиха грим (от Clarins) и прическа + професионално направен кадър от фотограф и се превърнаха в рекламни лица на Boucheron за деня! Доста уникална концепция, но за жалост не успях да се включа точно в този модул.

Clarins
Boucheron Quatre
Boucheron Perfumes

Но все пак останах очарована от събитието. На лични съобщения няколко човека ми споделиха, че много харесват ароматите на Boucheron. Вие имате ли любим сред тях?

И за финал – Честит Рожден Ден Quatre! Елегантни, луксозни и изискани, като бижута за кожата.

А ти какво мислиш?