Pure Shots от YSL Beauty

Pure Shots от YSL Beauty

Много обичам skincare, като ви казвам много – наистина е много. Нищо не ме вълнува толкова, колкото нова грижа за кожата! За това и трепнах, когато отворих за първи пък изцяло новата линия с бяла козметика на YSL beauty. Това са първите skincare продукти на марката и определено са доста изпипани.

Pure Shots YSL Beauty

Pure Shots от YSL Beauty таргетират различни проблеми и са с висока концентрация на активните съставки. В линията откриваме 4 серума със специфично действие, крем за лице и лосион.

Проблемите, които от YSL таргетират са:

  • Уморена кожа ( PURE SHOTS NIGHT REBOOT RESURFACING SERUM)
  • Бръчици (PURE SHOTS LINES AWAY ANTI-AGING SERUM)
  • Вял тен (PURE SHOTS LIGHT UP BRIGHTENING SERUM)
  • Увисване на кожата (PURE SHOTS Y SHAPE FIRMING SERUM)
  • Напредване на възрастта (PURE SHOTS PERFECT PLUMPER FACE CREAM)
  • Сухота (PURE SHOTS HYDRA BOUNCE ESSENCE-IN-LOTION)
Pure Shots YSL Beauty

PURE SHOTS HYDRA BOUNCE ESSENCE-IN-LOTION е хидратираща лосион с микс от витамин Е и В3. Кремообразна и ободряваща есенция, която подготвя и успокоява кожата, засилвайки ефектите от всички други продукти, които ползвате.

Pure Shots YSL Beauty Lotion

КАКВО ПРАВИ – Този копринен лосион дарява на кожата хидратация, благодарение на милиарди микрокапсулирани капчици вода-масло. Витамините Е, В3, нероли и портокалов цвят изобилстват и омекотяват кожата и я подготвят за новия ден.

Опредлено от цялата серия това е най-добрия според мен продукт. Ползвам го след дълбоко почистване на кожата. Минавам лицето с лосиона и тампон и усещането е повече от страхотно. Кожата става копринена, усещат се олиата, но без да мазенее лицето. Благодарение на този продукт мога да използвам само крем отгоре и кожата ми се чувства изключително комфортно.

За мен този лосион е Holy Grail от серията. И ако обичате кожата си напомпана и хидратирана – ще се влюбите.

PURE SHOTS NIGHT REBOOT RESURFACING SERUM е страхотен двуфазен серум, който нежно ексфолира, благодарение на киселините вътре. Усъвършенства и овлажнява кожата, за да я разкрие гладка и сияйна на следващата сутрин.

Pure Shots YSL Beauty
Pure Shots YSL Beauty Night Reboot Serum

КАКВО ПРАВИ – Тази двуфазна формула съчетава нежно ексфолираща гликолова киселина с овлажняващи масла и предпазваща есенция от цветове на лунен кактус (how cool is taht?!). Основната функция на продукта е да премахне мъртвите кожни клетки, без да пресушава. Намалява признаците на умора и избистря тена.

Аз съм със суха кожа и при киселините винаги има вариент да изсушат лицето ми. Но при този серум нямам такъв проблем. Използвам го всяка вечер, по предписание. Важно е да го разклатите добре преди употреба, за да смесите хубаво двуфазния състав.

PURE SHOTS PERFECT PLUMPER FACE CREAM – Силно хидратиращ крем, който стимулира производството на колаген. Така се предотвратява появата на фини линии и бръчки, а кожата след употребата му сияе.

Pure Shots YSL Beauty Perfect Plumper Cream
Pure Shots YSL Beauty

КАКВО ПРАВИ – Инфузирана с ройбос и портокалов цвят, формулата против стареене започва като подхранващ балсам, който след това се разпада на бързоабсорбиращ се слой, който оставя свеж завършек и дълбока хидратация. Микро перлените пигменти озаряват на момента. Текстурата му е много богата – като на пана кота крем (много странно сравнение, знам). Кремът е гъст и ще се хареса на всички с нормална и по-суха кожа.

В момента се боря със сериозни кожни проблеми (породени от абсолютна глупост) и съм спряла почти всичката си козметика – но този крем не го оставям, както и лосиона.

Като цяло серията е мега лукс. И за да работи – трябва да направите правилна комбинация от продукти. Но направите ли я – резултатът няма да закъснее. Въпреки, че YSL Beauty са новобранци в skincare-а си личи, че в PURE SHOTS са вложили много идея и много качествени съставки.

Pure Shots YSL Beauty Perfect Plumper Cream
Pure Shots YSL Beauty Perfect Plumper Cream
Pure Shots YSL Beauty Night Reboot Serum

Не на последно място – най-впечатляващото са опаковките. И не, не говоря за луксозния YSL почерк, а факта че са за многократна употреба. Когато приключите своя продукт – просто купувате refil. Една идея по-малко отпадък винаги е добре дошла.

Браво YSL!

За всеки, който иска мега глезотията на своята тоалетка – това е!

Серията Pure Shots се предлага ексклузивно в Sephora Bulgaria*

* Продуктите са предоставени от ПР.

3 коментари

А ти какво мислиш?

Harmonie Webb Lanотговори
август 23, 2020 at 2:05 pm

Sie-haben einen fantastischen Blog Dank. Harmonie Webb Lan

erotik izleотговори
август 25, 2020 at 2:59 am

Bonjour, ton blogue est très réussi! Je te dis bravo! C’est du beau boulot! 🙂 Bev Rolph Venetia

август 26, 2020 at 2:24 am

A good blog! I will bookmark a few of these.. Dorie Justinian Voltz

Остави коментар