Надя Сивкова е един от топ гримьорите в България.

Обучението и в сферата на изкуството включва дипломи за грим, мастър класове, завършено образование като сценограф, гримьор, графичен дизайнер.

Нейната любов към грима се оформя окончателно още през 2009, малко след това тя започва работа за гиганта M.A.C. Cosmetics и е най-младия член от екипа на бранда в България.

Върховете в кариерата и включват работа с най-добрите и търсени фотографи и режисьори на музикални клипове в България и техният екип от талантливи стилисти, фризьори и модели. Работила е с марки като М.А.С, Catrice и други. Работата и е публикувана във VOGUE, Vanity Fair, GLAMOUR magazine, Cosmopolitan и много други. Следват също и многобройни изяви и интервюта в телевизии и онлайн модни издания.

Някои хора начита Надя „Vintage гримьорът на България“ заради перфектното нанасяне на очна линия и червено червило в стил 50те години, любовта към pin up културата и многобройните Vintage партита, на които работи като гримьор.

Когато Надя е с нейн клиент и трябва да работи върху лицето му тя използва своята интуиция за създаването на перфектната визия. „Обичам да държа визиите които правя забавни и закачливи. Винаги се съобразявам със зоната на комфорта на своя клиент, но се старая да му показвам нови техники, текстури и да му покажа това, което е модерно, така се старая след това той да отнесе вдъхновението със себе си и да го прилагат в своето ежедневие“.

Към портфолиото с умения на Надя се нарежда и работата за много онлайн магазини и фотографи като гримьор, стилист и криейтив.

Запазена марка в работата и са перфектните очни линии и нежните и изчиствни визии, които карат най-красивите черти на жените да изпъкват.