Day and Night look, с Urban Decay

Day and Night look, с Urban Dekay  NAKED 3

Не е тайна, че едни от най-продаваните бюти продукти за последните 5 години са NAKED палитрите на Urban Decay. Добре подбрани цветове, разнообразни текстури, лесни комбинации и страхотна пигментация – това обобщава най-добре тези сенки.

Лично аз притежавах първата NAKED палитра, която в последствие ми беше открадната. Тя бе перфектият приятел на нюд и булченския грим. Сега имах шанса да се запозная по-отблизо с NAKED 3, накратко тя обещава girly vibes. Нежни топли тонове, блестящ завршек и лесни за комбинирани цветове. NAKED 3 се характеризира с по-розовите сенки. В началото, когато излезе идеята за розово не ми се нравеше и не усетих нуждата да я притежавам. Сега обаче, когато имах възможност да я използвам всъщност виждам колко добра, балансирана и универсална е, накратко- не знам как съм могла да живея без нея?!

Палитрата идва с четка, която честно казано не знам много какво да правя 🙂 тя е със синтетичен косъм, който знаем, че на практика е подходящ предимно за кремообразни продукти. Пухкавата страна не е достатъчно мека за да разнася сенки и да blend-ва. Та, според мен четката е по-подходяща са основа за сенки и са коректор, отколкото за сенки.

В кутията имаше и 4 мостри на много извествен продукт на UD, а именно Primer Potion. Една много стабилна основа за сенки. За двете визии по-долу аз ползвах основата с перлен блясък – SIN.

Та ето ви две бързи и лесни идеи за грим с NAKED 3:

За тази визия ползвах: oснова Primer Potion в цвят SIN, цвят на целия клепач BUZZ, цвят в гънката на окото LIMIT, сенки на долния клепач FACTORY. В окото ползвах матов кафяв молив на Make Up For Ever.

За тази визия ползвах: oснова Primer Potion в цвят SIN, цвят в центъра на окото DUST, цвят за затъмняване горе и долу BLACK HEART, цвят за преливка NOONER. В окото ползвах златист молив на Make Up For Ever.

Ако трябва да обобщя относно палитрите на Urban Decay – е, с тях няма как да сбъркате. Те са абсолютен to go продукт за нормалния потребител, както и за всеки гримьор. Възможностите за грим са безкрайни и определено няма да съжалявате. Лично аз ще държа палитрата в гримьорския си куфар и знам, че доста често ще я използвам.

Как ви се струват сенките на Urban Decay? Имате ли? Кои ползвате?

2 коментари

А ти какво мислиш?

февруари 16, 2017 at 9:36 am

Тоталната ми любима палитра. От 1 и 1/2г. я притежавам и захвърлих всички останали палитри. Подходяща е за всякакъв грим.Ако не сте виждали издълбана такава с 2 свършили свята от експлоатацията , мога да ви покажа.

Nadya Sivkovaотговори
февруари 18, 2017 at 8:17 am
– In reply to: Вики

от много време не съм виждала издълбани сенки :))))

Остави коментар