Когато Коледата е с аромат на цветя – Miss Dior Absolutely Blooming

Когато Коледата е с аромат на цветя – Miss Dior Absolutely Blooming.

Почувствах се толкова вдъхновена, че създадох моята Miss DIor Absolutely Blooming празнична визия, която ще видиш в следваща публикация. Свежа, дръзка, усмихната, и леко екстравагантна. Така си представям префектната Dior жена…

Най-желаният подарък е изтънчен, модерен, красив, луксозен… и като че ли е създаден специално за теб!

Така се почувствах аз, когато отвотих една много специална пратка наскоро. Искам да споделя с вас какво имаш вътре:

  • Червило Rouge Dior в цвят 047 MISS. Една изключително комфортна текстура върху устните- мека, наситена, с вибриращ цвят и изключителна трайност. Това са малко от нещата, които мога да кажа за тези червила. Всеки, който след страницата ми знае, колко хартесвам продуктите на DIOR за устни. Не е ли прекрасно как като сложиш червило се чувстваш някак специално? Е, това е едно от предимстрата на Rouge Dior- чувството, че днес денят е по-различен от останалите. MISS е един наситен цикламен цвят, който има студен подтон и стои еднакво добре на бяла и тъмна кожа. Завършека му е влажен и леко сатенен.

img_2825 img_2832

  • A сега за един класически аромат, погледнат през нова призма – това е Miss Dior Absolutely Blooming. Изтънчен, вълнуващ, изпълнен с особен финес и благородство. Ароматът е продължение на популярната колекция от парфюми „Miss Dior“ и е насочен към веселите, жизнерадостни жени. Тези дами приличат на лъч светлина, които дори с присъствието си предизвикват у околните радост и усещане за хармония с околния свят. Изящната ароматна композиция е елеганта, същевременно много свежа. В себе си крие ароамтен букет от цветя, нотки на божур, розов пипер, мускус и фина кадифена дъхава роза. Ароматът е траен и ненатрапчив. Освежава всяко едно пространство. Този парфюм те кара да се усмихнеш, когато го усетиш, а за мен по-хубава емоция от усмивката няма.

img_2835

img_2836

img_2839

P.S. Единствената ли съм, която веднага свали панделката си и я пробва като пръстен? Стои страхотно, нали!

img_2948

 

signature

А ти какво мислиш?