Make Up For Ever glitter baby mauve

Ето какво успях да харесам от голямата разпродажба в Sephora. Не планирах скоро да взимам гримове, но определено имаше две неща, които ме грабнаха. Първото е La Creme червилото на Too Faced в цвят BON BON (виж предишната публикация) и твоето е страхотният глитър на Make Up For Ever:

IMG_5339

 

 

IMG_5342
-MAKE UP FOR EVER Diamond Powder в цвят baby mauve 14

Всеки, който се интересува от грим и се занимава с това трябва да познава тази страхотна марка. Характерно за нея за високите цени разбира се 🙂 и безупречното качество. Любимите ми моливи за устни (за мен и работа) са техни, да не говорим за разкошните HD продукти…тук темата е дълга.

Който е гледал визиите ми знае, че доста често ползвам глитъри (не прахообразни сенки, не просто брокат, а глитър), много обичам луксозния завършек, който дават на грима. За това не успях да устоя на този страхотен холограмен цвят и обожавам как прелива и напомня на ефект русалка (който е много актуален в дрехи, аксесоари, лакове за нокти). Цената бешв около 25лв. Продукта има много лека покривност и се препоръчва ползването му върху нещо друго- може светло, може и тъмно. Аз навлажних първо плоска четка с малко Fix + на МАС, за да може продукта добре да залепне и да не се рони. Като цяло съм изключително доволна от блясъка и от това, че частиците са много фини и не влизат в очите. Правилно поставен е изключително траен, а количеството стига доживот (ако не го разсипеш разбира се).
Останалите продукти от визията са:
– Too Faced Glamour To Go palette.
– MAC soft ochre paint pot (за база).
– Lash Code Lashes.
– Sephora eye kohl в светло бежево.
– Too Faced Better Than Sex mascara.
– Сенки за вежди Catrice.

 

signature

А ти какво мислиш?