Lancome / Miel-En-Mousse

• Маха ежедневен грим и следи от замърсяване по лицето
• Оставя кожата мека, хидратирана и с лек аромат
• Кожата на усещане е чиста, а видът и сияен
• Подходящ за всеки тип кожа, дори и чувствителната
Формулата въпреки, че изглежда така не е като олио, а напомня на течен мед – богата, луксозна, гъста течност. Когато Miel-En-Mousse влезе в контакт с вода образува много лека и нежна пяна. Според производителя не се препоръчва за зоната около очите (заради опасността да раздразни). Аз все пак мога да кажа от личен опит, че сваля лека спирала. Miel-En-Mousse се ползва за освежаване на лицето и  буквално разтваря по-лекия грим, но ако ползвате по-тежки продукти обаче няма да е достатъчен. В такъв случай може да започнете почистването с него и да завършите например с Bi Facil.
Интересното е, че в състава на продукта се намира акациев мед, който се грижи за кожата, оставяйки я мека и нежна, без изсушаване. След измиването при мен няма сухота и опъване, липсва и „скърцането“ на лицето. Кожата си е съвсем свежа и омекотена. Ароматът е изключително лек и приятен, свеж, цветен и леко сладък. Действа отпускащо – една мини арома терапия в банята.
Pro Tip: За допълнително омекотяване и освежаване може да втриватее продукта в кожата около 2 минути с леки масажни движения и после да добавите вода и да отмиете.
Според мен Miel-En-Mousse е добре балансиран откъм качества и предимства и си заслужава да се пробва, особено ако обичате почистване с вода.
Четох доста ревюта из интернет и масово те са позитивни, определено Lancome са създали успешено ново почистващо средство за лице.
Общо взето продуктът се препоръчва за всеки, който обръща специално внимание на ритуала с чистенето и иска да поглези кожата на лицето си. Да, продуктът е малко по-скъп, но стига за доста време. За едно измиване трябват около 2-3 изпомпвания.

А ти какво мислиш?