Животът е красив! La Vie Est Belle

Животът е красив! La Vie Est Belle

Знаеш, че лятото е в разгара си, когато: Кимаш си с непознати, всичко е зелено, от терасите всякаш „капят“ огромни туфи с цветя, вчерната разходка с кучето не ти е досадна… и някъде там в далечината се носи свеж аромат на La Vie Est Belle…

Ароматът накратко е букет от благородена деликатност.

Дамският парфюм Lancôme La Vie Est Belle символизира избора да живееш живота си, изпълнен с красота. Парфюмът има балансирана комбинация от лекота, сила и издръжливост. Флаконът е вдъхновен от The Crystal Smile – семпъл, напомнящ усмивка и завършен с деликатна панделка. В самия аромат се усещат нотки: ирис, ванилия, пачули и … бонбони 🙂 една свежа сладост, която се запомня.

Лично аз и майка ми се вклюбихме в аромата още от първото докосване през 2012.Веднъж усетиш ли аромата, няма как да го сбъркаш с друг. Просто предизвиква неволна усмивка, като го усетите. Аз лично съм безкраен фен на сладките аромати.

Почти винаги може да намерите La Vie Est Belle CONCRETE DE PARFUM в чантата ми, защото е малък, удобен сух вариант на парфюма. Побира се във всеки един багаж, на всяко едно пътуване и е подходящ за всеки повод през лятото. Наистина един крайно сполучлив подарък, който получих!

А какъв е ароматът на вашето лято?

А ти какво мислиш?