Силно харизматичен! Дамската половина от JUST ROCK на Zadig & Voltaire

Есента на 2016 година. Една нова ароматна марка, непозната на прекалено голяма част от масата, стъпи на българския пазар. Стъпи и завладя всички нас! Лично аз мога да опиша ароматите на Zadig & Voltairе като новаторски, различни, запомнящи се и и живописни, до ден днешен смело твърдя, че това са едни от най-любимите аромати в колекцията. Тук може да видите една по-стара публикация, посветена на предишната супер ароматна двойка THIS IS HIM & THIS IS HER. Помня колко много хора ми писаха с въпроси от къде да купят, защото били изчерпани навсякъде. Нормално. Аз дори търсих контакти в една от големите вериги, за да ми запазят последния мъжки аромат, за да зарадвам любимия си мъж… Наистина феномален успех за THIS IS HIM & THIS IS HER by Zadig & Voltairе.

 THIS IS HIM & THIS IS HER by Zadig & Voltairе
THIS IS HIM & THIS IS HER by Zadig & Voltairе

 

Днес всъщност посвещавам тази публикация на нещо ново от Zadig & Voltaire, а именно нежната половинката от новото дуо – THIS IS ROCK. От есента може да се насладите на новата двойка аромати в по-големите парфюмерии.

JUST ROCK by Zadig & Voltairе
JUST ROCK by Zadig & Voltairе

 

Както предишния аромат, така и този е създаден от Sidonie Lancesseur и Michel Almairac. Накратко мога да опиша армата като дървесно-флорален, със сладки нотки на бели цветя и пачули. Доста силен и наелектизиращ, запомнящ се аромат. В арматната композиция присъства и черна ванилия. Перфектният аромат за сладката бунтарка! Лично за мен новият и предишният дамски аромат си приличат доста, като JUST ROCK бих опредлила като по-свежа композиция. Въпреки, че някои описват аромата като ориенталски аз не мога да се съглася с това. На мен ми е крайно момичешки и женствен. Опредлено на който и да се спрете – стария или новия, ще е бижу в парфюмната ви колекция.

Аз съм крайно пленена от арматите на Zadig & Voltaire генерално и ги използвам (включително и мъжкия) за специални случаи и дни, в които искам да впечатля. Изключително често получавам комплимент, когато съм с тези аромати. А трайността, поне върху моята кожа е повече от голяма. Опаковката на ароматите е почти същата като предишната, което обърква понякога потребителя. JUST ROCK са в матово стъкло, THIS IS HIM / HER са в гладко стъкло. Като цяло стила е изистен, „edgy“ и минималистичен, без излишни детайли, а когато наложите дамския и мъжкия един до друг, те се допълват и се сливат в обща форма.

Tipp: Когато излизам с кожено яке винаги слагам малко от аромата и на него, имайки предвид, че rock културата е вплетена в него, някакси много ми харесва как се смесва с естествения аромат на дрехата и се ухае с дни върху нея.

Арматът ми е изпратен от PR.

А ти какво мислиш?