Grandiose Extreme Mascara на Lancôme.

mascara

 

 

Днес искам да ви разкажа за първия ми тест на новата спирала Grandiose Extreme на Lancôme.

Спиралите са задължителна част от всеки грим несисер, почти няма жена, която да не притежава поне една- а ако сте като мен имате поне 10.
Ако следите блога сте видяли скоро и публикацията ми за очната линия Grandiose. Нещо, което отново ми прави впечатление е силно наситеният черен цвят, което за мен е много важно. Относно действието- то си е грандиозно, това НЕ е естествена спирала- прави това, което обещава. Направила съм снимки без, с един пласт и с два пласта- ако сте като мен и обичате повече продукт по миглите си.
Спиралата е с много интересна четка, която отделя солидно количество течност- нещо, което ми харесва много, но вярвам, че има хора, за които това ще е по-скоро стряскащо. Аз мога да дам един съвет- първо може да нанесете един пласт стара, почти суха спирала и после сложете от новата, така ще избегнете слепването, а миглите ще станат наистина WOW. Като цяло “кривата” четка е въпрос на свикване и на мен ми харесва. Самият продукт след като изсъхне на миглите е устойчив на леко намокряне и не започва да тече веднага, което е страхотно.

Този продукт определено е скъп и е висок клас, но пък за всеки, който харесва миглите си силно подчертани, черни и без слепване ще я хареса. Заслужава си и бих го препоръчала- чудесен заместник на моята In Extreme Dimension от MAC.
Използвани продукти: клепач: H&M Colour Essence Eye Cream in Champers, кладенче: Giorgio Armani Eyes to Kill 09 Rock sand, спирала: Lancôme Grandiose extreme .

 

 

А ти какво мислиш?