Grandiose Extreme Eyeliner на Lancôme.

LINIQ

 

Както знаете аз съм огромен фен на очните линии, за това нямах търпение да изпробвам новият eyeliner на Lancôme!

Още от първата чертичка забелязах едно- колко наситен черен цвят е продукта, а завършека му е 100% мат. Писецът е твърд и се работи с него под наклон, с не със самия връх (рискувате иначе да го развалите). Опаковката на продукта е изключително интересна- главата се “чупи” настрани, което прави очната линия подходяща най-вече за self application (самонанасяне). Ако трябва да съм честна това не е продукт за начинаещи- иска стабилна ръка с опит. Това, което като гримьор съветвам моите клиенти е да ползват първо молив за очи и после да повторят с очна линия- някакси е по-лесно докато ръката свикне.
Разбира се Grandiose eyeliner на Lancôme не се размина и с тест за издръжливост- наплисках обилно цялото си лице с вода- черни стичащи се вадички нямаше. Това прави продукта подходящ за булки или жени, склонни да проронят някоя сълза 🙂
Очната линия е скъпа и луксозна, да но ако човек ползва такъв тип продукт редовно и иска да се поглези- определено си заслужава.
Браво Lancôme! Търсете я в големите козметични магазини, които предлагат марката.

Очи: база за сенки MAC paint pot в цвят painterly, клепач MAC glitter, гънка на клепача палитра Too Faced Natural Matte Palette, очна линия Lancôme Grandiose, спирала Lancôme Grandiose, мигли Lash Code.

 

signature

А ти какво мислиш?