Grandiose Extreme Eyeliner на Lancôme.

posted in: Beauty Reviews | 0

LINIQ

 

Както знаете аз съм огромен фен на очните линии, за това нямах търпение да изпробвам новият eyeliner на Lancôme!

Още от първата чертичка забелязах едно- колко наситен черен цвят е продукта, а завършека му е 100% мат. Писецът е твърд и се работи с него под наклон, с не със самия връх (рискувате иначе да го развалите). Опаковката на продукта е изключително интересна- главата се “чупи” настрани, което прави очната линия подходяща най-вече за self application (самонанасяне). Ако трябва да съм честна това не е продукт за начинаещи- иска стабилна ръка с опит. Това, което като гримьор съветвам моите клиенти е да ползват първо молив за очи и после да повторят с очна линия- някакси е по-лесно докато ръката свикне.
Разбира се Grandiose eyeliner на Lancôme не се размина и с тест за издръжливост- наплисках обилно цялото си лице с вода- черни стичащи се вадички нямаше. Това прави продукта подходящ за булки или жени, склонни да проронят някоя сълза 🙂
Очната линия е скъпа и луксозна, да но ако човек ползва такъв тип продукт редовно и иска да се поглези- определено си заслужава.
Браво Lancôme! Търсете я в големите козметични магазини, които предлагат марката.

Очи: база за сенки MAC paint pot в цвят painterly, клепач MAC glitter, гънка на клепача палитра Too Faced Natural Matte Palette, очна линия Lancôme Grandiose, спирала Lancôme Grandiose, мигли Lash Code.

 

signature

Follow Nadya Sivkova:

Make up Artist

Artistic. Female. Lover. Fighter. Daughter. Make up Artist.

Latest posts from

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *