a POP of colour! Доставка от ColourPop Cosmetics pt.2

a POP of colour! Доставка от ColourPop Cosmetics pt.2

Предишната статия можеш да намериш тук

Out and About сет с 3 цвята течни червила.

Perfectly Peach set с 4 цвята сенки и 3 течни червила

Устни:

Bianca – наситен мат в пепел от рози

Viper: матово пепел от рози-бежево.

Times Square: матово тъмно убито розово.

Baracuda: сатенено тъмно винено розово.

Instigator: средно интензивно телесно прасковено с матов завършек.

Screenshot: средно тъмно прасковено със сатенен завършек.

Speed Dial: наситено прасковено с матов финиш.

Това, която мога да кажа за червилата, които пробвах е, че са много, много мат. Абсолютно сравнима текстура с Kylie червилата, Jeffree Star (може би най-комфортният ултра мат, който съм ползвала). Ако търсите модерен „пустинен“ мат – получавате го. Лично на мен не ми е най-приятното усещане. Факт е, че червилот издържа часове наред, без да се размазва (започва леко ронене от вътрешната страна на устните, както е обичайно за всеки мат).

Нещо, което забелязах е, че стоят на устните доста по-тъмно от колкото изглеждат в опаковката. Мислих си, че Times Square е съвсем натурален нюд, но уви, стои тъмно. Не съм тествала още всички цветове- това е първото ми впечатление за момента.

Нещо, което не ми хареса относно техния customer service е, че червилото Bianca беше леко разлято, четката не беше чиста при първо отваряне- както би трябвало. След 100 снимки и дълго обяснение от моя страна Colour Pop ми отговориха, че се случват такива неща, вероятно от легналото положение… Ще го приема, но все пак не е приятно.

Сенки:

Crimper: светло златно със силен металик блясък.
Kennedy: свежо прасковено с матов завършек.
Cornelious: Средно карамелено с матов завършек.
Bandit: Топло ръждиво с матов завършек.

 

So quice: маслено зелена основа с лилав и златен блясък.
Bill: тъмно мат бежево-лилаво.
Sequin: наситено меден тон с много блясък.

Сенките на Colour Pop се славят с много добрата пигментация- нещо, с което съм на 100% съгласна. Наистина са жестоки. Тествах първо Sequin. Сенките са с много силен блясък и текстурата всъщност е почти кремообразна, тоест ако бръкнеш повече с четката се издълбават. Имат нужда от хубава база отдолу, за да залепнат и може би 3-4 тънки пласта за максимално насищане на цвета. Нямам търпение да пробвам So quice, наистина толкова интересен цвят от много време не бях виждала.

 

Та, като цяло за цената си Colour Pop са несравними. За жалост разправията с митниците е голяма и имаше повече от 30лв мито и такси. Та, поръчката ми беше на стойност около 140лв, излезе повече от 170лв. Ако искате да избегнете митница, поръчайте по 1-2 артикула в поръчка (но има 10$ доставка), за да не надвишата 30лв и изчакайте например free international shipping. Вероятно аз ще направя така следващия път.

Ползвали ли сте нещо на Colour Pop, харесват ли ви?

4 коментари

А ти какво мислиш?

Моникаотговори
септември 25, 2017 at 2:55 pm

Здравейте, а знаете ли, когато поръчката е над 30 лв. отива ли на митница? Аз чакам една поръчка от тях повече от месец и тя трябва да е около 40 лв. Благодаря предварително!

Nadya Sivkovaотговори
септември 25, 2017 at 6:01 pm
– In reply to: Моника

Здравей, последната ми поръчка се забави около 2 месеца и беше на митница. Ако е над 30лв шансът да си я получиш директно на адрес е около 10%.

Марияотговори
октомври 19, 2017 at 5:20 pm

Поръчка до 30лв имате предвид чиста, без включена доставка в сумата, нали?

Nadya Sivkovaотговори
октомври 22, 2017 at 6:00 pm
– In reply to: Мария

За жалост и доставката влиза в това число.

Остави коментар