Christmas Wishlist 2019

Наистина имам чувството, че имам всичко в живота – невероятно семейство, две здрави деца, хубав дом, работа, която обичам… Не виждам какво друго бих могла да искам, освен здраве и щастие, НО заради настъващите празници все пак се замислих какво би имало в моя wishlist:

Маша за коса. Няма да се откажа от желанието си да имам beach waves в домашни условия! За това ми трябва и нова маша. Имате ли препоръкиза идеалната маша? Не съм от жените, които имат таланта да си правят сами прически, но наджедата умира последна!

Моята История от Мишел Обама. Всички имаме нужда от вдъхновение. Не мисля, че има по-подходяща книга за целта от тази. Интересно е да проследиш живота на една от най-обичаните жени в историята. А и искам през 2020 да започна да чета доста повече. Вярвам, че с подходящите книги този New Years Resolution ще е напълно осъществим.

Аз обожавам чанти. Ако има клуб на анонимните чантохолици, аз ще съм президент! Наистина мисля, че чантата е висша форма на изкуство и може да развали или да завърши всеки аутфит. Държа (вече) чантите да са ми настина качествени. Много харесам моделите на Pinko, но бих се „задоволила“ с всеки един по-premium бранд. Това е нещото, което ми дава самочувствие и обожавам. #guiltypleasure

Колие с буквичка на PD Paola. Откакво видях първия instagram ad на марката си мечтая за техните бижута. Нежни, качествени и неповторими. А колиетата им с букви са феноменално красиви, изискани и различни, на фона на всички останали бижута с инициали, на които съм попадала. Като цяло всички бижута на марката страшно ми харесват.

И още няклко идеи за подарък, които събрах за вас. Постарах се да са български марки, които са ми направили силно впечатление:

  • Стъклена бутилка ONEconic от Надя Петрова http://bit.ly/2t5xDbS. Страхотен фен съм на всичко, което прави тази жена! А бутилките, които има са просто феноменални. Всяка модерна жена би ги оценила изключително високо. Цветовете са to-die-for, а новите бутилки идват със супер луксозна подаръчна опаковка.
  • Kitty Talks карти с въпроси. Начинът за забавни часове, прекарани вкъщи с любими хора. Kitty Talks са 100 карти разделени в 5 категории по 10 въпроса: за любов, кариера, взаимоотношения, семейство и самите вас. Така ще опознаете себе си и близките си. Може да ги купите от тук: http://bit.ly/2sfgfRD
  • Един от най-личните подаръци, които получих за раждането на второто ми дете беше бижу от Nadya Ofan. Не виждам как може да подарите по-персонализиран подарък от това! Ако не сте попадали на бижутата на Надя – сега е моментът да се запознаете с тях: http://bit.ly/2ruerV2.

Какво ще подарите вие на любимите си хора? Какво искате да има под вашата елха? Помогнете ми да допълним списъка с коментар:

А ти какво мислиш?