Избираме българското – Cactus Hair Brush

Избираме българското – Cactus Hair Brush

Ако сте любител на грижата за косата или се занимавате професионално с това, вероятно наскоро ви е направило силно впечатление присъствието на една нов марка – Cactus. Това са специални четки за коса, които се фокусират върху лесно разресване, стилен дизайн и максимално щадене на косъма.

От доста време знаех за марката, но чак сега се сдобих с четка и реших да я подложа на тест + да разкажа моите впечатления.
Важното за Cactus, което трябва да знаете на първо място е, че в български продукт!

Идеята и разработката е на хора, които аз лично познавам и знам, че са вложили цялата си любов и ноухау в марката.
След това държа да отбележа е, че в зъбчетата има микроелементи турмалин, които изглаждат косъма и дават блясък. Както и материала, използван при Cactus е най-високо качество и гарантира липсата на наелектризирана коса.

Четката има две разновидност- голяма с дръжка, наречена Bleo и малка и компактна, която е за път и за дамската чанта, наречена Barbora. И двата варианта са ергономични и изключително удобни за използване с двете ръце. С голямата четка правите разресването вкъщи изключително приятено и лесно, а малката четка, освен че е компактна, служи и за оформяне и стайлинг.

Разбира се и двете четки са подходящи за деца.

Трябва да сте забелязали и уникалния дизайн и цветови комбинации на четките, материалът им е със специално UV покритие, което гарантира по-дълго време ярък и красив цвят.


Моят съвет е, ако имате по-гъста или пък трудна за разресване коса да се спрете на по-големия вариант, защото зъбчетата са по-дълги и ще улеснят в пъти сресването. Ако трябва да сравня Cactus и Tangle Teezer, друга конкурентна марка на пазара, бих казала, че зъбчетата на Cactus изглеждат по-трайни и стабилни. Но за сега това е нещо, което с редовна употреба ще успея да разбера.

Ако искате да научитв повече за Cactus, може да посетите техния уебсайт: https://cactushairbrush.com
Може да закупите своята Cactus четка в салон AfterGlow на Ул. Златовръх 52.

1 коментар

А ти какво мислиш?

Домашна грижа за коса #stayhome #takecareforyoyrself – Nadya Sivkovaотговори
март 16, 2020 at 4:37 pm

[…] Препоръчвам @CactusHairBrush (ревю има ТУК) […]

Остави коментар