Най-добрата маска за лице. Честно! BerryGlow by GLAMGLOW

 💟
Ако ви попитам: Кои са едни от най-известните маски за лице, за които се сещате? Със сигурност в списъка ви на първите места ще присъства името GLAMGLOW 💜
Супер нашумялата щатска козметика се слави с едни от най-интересни маски на пазара.
Пробвала съм Gravity mud (най-продаваната) и Glittermask (безспорно най-красивата) и DreamDuo. А преди месец-два ми попадна BerryGlow маската с пробиотик 🦠 Защо намирам обаче именно нея за супер специална, ще разберете в следващите редове:


• Както предполагам знаете в тялото и върху кожата ни живеят бактерии, които са жизненоважни. Интереното е, че учени са изолирали няколко щама бактерии, които са в състояние всъщност да подобрят вида на кожата, да я подсилят и да се борят с дехидратация. Дерматолозите наричат това “подобрена бариерна функция”.


• Втората ключова съставка на маската е миксът от различни berry-та (боровинка, червена боровинка и годжи бери, ). Всички знаете, че тези плодове са богати на антиоксиданти и се борят с вредата от свободните радикали. По принцип вероятно ще има доста повече полза ако изядете голяма купичка с въпросните плодове, но под формата на маска със сигурност също ще направите услуга на кожата си.
💛


От GlamGlow съветват за оптимален резултат да не отмивате маската, а да избършете с кърпа излишното количество и да оставите кожата с много лек остатъчен филм. Отгоре може да нанесете обичайната си грижа за лицето.
Резултатът при мен е кожа, свежа и “напомпана”, като прасковка. Супер мека и освежена. Използвам я преди важни събития или снимки и съм влюбена в резултата. Препоръчвам я особено ако страдате от уморен тен. Дава моментална свежест, а фон дьо тенът ви ще стои в пъти по-добре след това.


Бих казала, че е подходяща за всеки тип кожа. Особено оптимален ще е резултатът при нормална, суха и дехидратирана.
Ароматът за мен лично е малко силен – на много сладко смути с боровинки 🔮
Сега ви питам: Коя вашата любима маска за лице?

А ти какво мислиш?