Beauty with an edge party.

Beauty with an edge party! Welcome to Bulgaria Urban Decay!

Една легендарна марка стъпва официално и с всичка сила на българския пазар. Urban Decay ще са тук от 18.02 ексклузивно в магазините на SEPHORA. За да отпразнуваме това, марката покани своите почитатели на един грандиозен ивент, който се състоя на 02.02 във Фабрика 126. Ето събитието през моите очи:

Опитах се да спазя дрес кода, а именно ексцентрично и лилаво.

Една локация, която познавам до болка и мислих, че няма с какво да ме изненада. Снимала съм десетки видеоклипове там. Фабрика 126 беше преобразена!

Glam, Dark & Fun!

Благодаря на Мария за страхотния Urban Decay стенсил!

Може би някои от вас помнят, че за кратко в SEPHORA бяха налични NAKED палитрите. Който успя да се „докопа“ беше щастлив, който не – съжаляваше после. Е, скоро ще може да се насладим на всичките NAKED, NAKED2, NAKED3 и NAKED BASICS и то като част от перманентната линия в магазините.

Даже според мен цялата истерия по неутралните тонове в бюти средите тръгна именно от първата NAKED палитра. Перфектно съчетани телесни тонове с няколко завършека – мат, сатен и металик.

Освен на свежи коктейли и страхотна музика успяхме и да се насладим и „омажем“ с продуктите на UD. Бяха изложени NAKED скин серията, палитрите със сенки, afterglow ружовете, част от гамата на VICE lipsticks, моливи, All Nighter фон дьо тените, небезизвестната база Primer Potion и още други интересни неща.

На снимките са фон дьо тените All Nighter, NAKED Smoky и NAKED3 палитрите.

Най-накрая успях да видя на живо моя абсолютен must have – Moondust палитрата. Аз, като пристрастена към всичко блестящо, останах без думи. Жестока пигментация и невероятен блясък. Определено тази палитра е следващата ми покупка.

Какво ми хареса най-много? Това, че успях да обменя опит с част от хората, които стоят зад марката. Те са толкова интересни, непредвидими, млади и забавни – точно в духа на UD. Запознах се с Кармела, която е PR специалист в Urban Decay, сигурно съм говорила час поне с нея и съм я разпитвала за работата й. Тайно завиждам на всеки в бюти индустрията с толкова динамична и интересна работа. Намирам го за крайно вдъхновяващо да говориш с хората зад бранда, защото именно те го правят такъв, какъвто е!

Благодатя ви, Urban Decay за незабравимата вечер. Винаги сте имали специално място в моя гримьорски куфар.

А ти какво мислиш?