ARMANI Runway Collection 2016 look

ARMANI Runway Collection 2016 look

Една много специална палитра, която от много време искам да споделя с вас! Търсих подходящия момент, и ето той дойде – може би се почувствах вдъхновена от световните седмици на модата, които текат в момента, та ето я и моята статия за ARMANI Runway Collection autumn / winter 2016.

Колекцията е вдъхновена от ревютата на Армани, но е направена така, че всяка жена може да и се наслади.

През последните 2 години Linda Cantello (интернационалния гримьор на марката) получава всеки сезон удоволствието да създава лимитирана колякция от грим продукти, с които всяка жена да се почувства като част от модната марка. Всичко в колекциите е специално- опаковката, аксесоарите, цветовете и текстурите.

Тазгодишните продукти носят усещането на мек, деликатен и кадифен плат, матирани и преливащи се цветове, които улавят светлината като бижу, преливащо в множество фасети. Новите форми съчетават точни линии с бохемския усещането за платове с жакардови мазки, пръски цвят, градации на тонове и стилизирани цветя.

 

Гримът, който виждаме backstage е естествен, нежен и сияен. Чиста кожа с омагьосващи и мистериозни очи. Устните са в прозрачни и меки тонове, перфектно съчетаващи се с нокти, в нюд гама.

 

The Armani Runway Fall/Winter 2016 collection има три основни продукта- палитра със сенки -THE RUNWAY PALETTE, течни сенки са очи – EYE TINT и неустоимото червило – ROUGE D’ARMANI.

Лично аз в моята публикация се спирам на палитрата и сега ще ви кажа повече за нея – опаковката е невероятно красива и луксозна – обвита в плат, който е взет директно от ревюто на марката. Самата палитра е на две нива – първото съдържа много лека, полу-прозрачна пудра, която нежно матира, без да прави покривност и оставя кожата с жив и естествен вид. Второто ниво съдържа трио сенки за очи в дълбоки, но нежни нюанси – матово кадифено черно, блестящо шампанско и лъскаво сиво-синьо-лавандулово. Много ми харесва лекото намигване на лукс от 90те години с тези цветове и се оставих на това усещане да ме води, но все пак използвах модерни похвати за създаване на визията, която може да видите по-долу..

 

 

 

img_7832

img_7838

img_7839

img_7840

img_7841

 

Освен тази WOW опаковака аз останах много очарована от продукта в нея (не, че Armani някога са ме разочаровали). Като цяло винаги имам едно на ум с лимитираните колекции – моят не особено скромен опит показва, че при тях често качеството е занижено. Даже при първата употреба на сенките успях да нанеса прекалено много продукт на четката и ми се наложи да го туширам! Черното е толкова покривно, разнася се страхотно и няма нужда от повтаряне. Ваниловият цвят пък има невероятен блясък и същата страхотна покривност.

Държа да отбележа, че за визията НЕ съм използвала база за сенки, всичко е нанесено върху изцяло сух клепач (страхотен color pay off, нали?!)

На веждите си имам молив на Catrice, на целия горен клепач сложих от синьо-сивия цвят, а под веждата и в кладенчето сложих от светлия. Изтеглих дълга линия от средата на окото до края с молив за очи на MAC в цвят Engraved, съединих го с долния клепач и линията вътре в окото и сложих плътно отвън САМО от черните сенки от палитрата. Идеята на грима е горният клепач да е по-слабо подчертан от долния, да има мистичност в погледата, но с нетрадиционен похват, не със стандартен опушен грим. Миглите са Lash Code, а спиралата е на Manhattan Cosmetics.

Какво мислите за палитрата и за визията? Определено това е продукт, който препоръчвам с две ръце!

 

img_9263

img_9271

img_9288

signature

А ти какво мислиш?