6 beauty тайни, заимствани от Kardashian / Jenner

Или ги обичате… или напълно обратното. Но не никой не е безразличен към сестрите Kardashian / Jenner. Друг факт, който не можем да успорим: те са тотални трендсетъри. Те оформиха една всем нова култура и съвсем нов стандарт в красотата. Днешната блог статия, която ви подготвих е изцяло практическа насочена. Ще споделя с вас 6 beauty тайни, взаимствани от Kardashian / Jenner, които супер лесно ще можe да приложите в ежедневието си. Още сега!

1. Не се страхувайте от руж. Запазена марка на Кайли са свежите бузки в розово или прасковено. Освен, че придават моментално закачлив цвят, сега това може да шокира някои хора – прави ни да изглеждаме по-младолики. Съответно резкият контур прави обратното – състарява. Бонус: колкото по-нагоре нанесете ружа, толкова по-силен е „лифтинг“ ефектът върху лицето ви.

Kylie Jenner Instagram


Препоръчвам: https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-true-match-ruzh-le-blush-120-rose-sental

2. Клои Кардашиян се слави като сестрата с най-красиви ръце. Нейната тайна е много проста: постоянна употеба на SPF. Толкова просто, но толкова ефективно правило. Колкот- се грижите за лицето / деколтето си, толкова трябва да се гижите за ръцете си. Винаги си спомням това правило, докато нанасям своя skincare. През ден нанасям дори серум с ретинол върху дъцете си, както и нощен крем. През деня – хидратация и SPF. Ръцете са една от зоните, които първи издават възрастта на една жена. Грижете се подобаващо за тях.

Khloe for ELLE

3. Мекота в погледа. Един трик, който пренесох директно в работата си е употребата на бронзов или кафяв молив във водната линия на окото. Тези нюанси дават дефиниция на погледа, довършват грима, но не стоят толкова рязко като черно или пък светло бежево.

Kylie Cosmetics

Препоръчвам: https://www.pinkpanda.bg/produkt/nyx-professional-makeup-kremno-crtalo-epic-wear-liner-sticks-gilded-taupe-230_1972#product-details

4. Не се страхувайте от промяна. Сестрите Kardashian / Jenner са царици на трансформациите. Ясно ми е, че при тях нещата са тясно свързани с едежневна грижа от фризьор + перуки, но това не значи, че и ние, нормалните жени, трябва да сме с един и същи цвят коса / форма 20 години наред. Не се страхувайте да сте смели, в крайна сметка, промяната в косите ви винаги може да бъде обратима, а и life is too short to have boring hair.

Kim Kardashian Hair Pinterest

5. Проучвайте козметиката си. Кортни Кардашиян е изключително ангажирана спрямо промяната на закона за състава на козметиката в САЩ (В Европа имаме късмет и нещата са много по-сигурни и регулацията е много по-сериозна). Самата тя споделя колко важно е за нея да проучва съставките в продуктите, които ползва. Същото ви съветвам да направите и вие. Не е нужно да сте химици, за да знаете, че сулфатите, парфюмите и силикона например са съставки, които тряба да избягвате. Това, което много харесвам в Кортни е стремежът й към вътрешен баланс и спокойстие. Тя не прави компромис с нищо в живота си. Както и нейният тип красота + философията, която наблюдавам при нея: less is more.

п.с. На снимката забелязвате ли трика с бронзовия молив?

6. Ponytail but make it fashion. Следващият път, в който носите косата си на опашка се сетете за този съвет. Моделът Кендъл Дженър е известна с cool визиите си, без „да си дава много зор“, за разлика от сестрите й. Моят съвет е: разделете внимателно косата на среден път и я загладете с лак за коса, внимателно я вържете в ниска опаша. За по-ретро vibe изкарайте отпред 2 тънки кичура. Между пазаруване и специално събитие: този тип прическа отнема минута и половина и стои просто страхотно.

Kourtney Poosh

Препоръчвам: https://shop.lillydrogerie.bg/tresemme-extra-hold-lak-za-kosa-250ml

Надявам се да пренесете за разкош в ежедневието си моите 6 beauty тайни, взаимствани от Kardashian / Jenner сестрите. Което в никакъв случай не значи, че самите момичета тряба да ви допадат. Съветите просто си ги бива 🙂

А ти какво мислиш?