1-ви юни и един откраднат час с LANCOME.

1-ви юни и един откраднат час с LANCOME.

Трябва да призная, че не следя изкъсо новостите на повечето марки. Преди няколко дни попаднах на публикация в социалните мрежи за новите Juicy Shaker-и с мат текстура. Малко преди това получих покана за демо на новата спирала Monsieur Big. И до там се изчерпва познанието върху новите продукти на LANCOME.

Груба грешка, която поправих!

 

Този четвъртък следобед имах свободен час, който прекарах в компанията на марката. В същия ден прекрасният гримьор Ивана Лисак беше в магазина и с предварително запазен час правеше демо на продуктите. Тя обръщаше вниамение на всеки един клиент и с индивидуален подход демонстрираше подходящи продукти, спрямо индивидуалните нужди.

Беше страхотно и вдъхновяващо да наблюдавам тази жена как с лекота обяснява за продуктите и показва как се използват, говорейки с голяма любов и професионализъм! За жалост не успях да се вредя за малко от нейната магия върху своето лице, но пък успях сама да „поровя“ и да открия новосите на марката. Честно казано много ми харесаха фон дьо тените, ружовете и продуктите за устни, грижата за кожата, сенките и моливите… А и как да не харесваш всъщност LANCOME? Свежи, иновативни, приятелски настроени и цветни. Момичето LANCOME e модерно, непринудено, обичащо лукса и хубавите неща, но не парадира с това. Няма как да не отбележа, че това е един от малкото high end брандове, които са винаги напред с тенденциите и са силно повлияни от корейските продукти.

Сред моите любимци е Miracle Teint Foundation. Леко към средно покривен продукт, който остава мек блясък на кожата (препорчъвам го за нормална, леко към суха, заради частиците вътре, които няма да стоят на по-мазна т-зона). Усещането е леко и комфортно, а завършекът е сияен.

Cushion Blush. Опеделено иноваривен продукт, който страшно много ми допадна. Свеж, силно пигментиран руж, под формата на cushion. Изключително лесен за нанасяне, компактен за чантата (защото не е нужна четка), придаващ неповторима свежест на лицето (за cushon фон дьо тенът на LANCOME също държа да кажа, че си заслужава да се пробва).

Juicy Shaker Mat. Нова гама от матови цветове към супер известните шейкъри на LANCOME. Казаха ми „няма махане“, което аз като гримьор не го вярвам, ако не го видя със собствените си очи. Е, подложих продукта на тест – обилна вечеря и около 200 целувки върху бебето 🙂 наистина продуктът е изключително издръжлив! Текстурата е много лека, наподобява Lip Magnet на Armani, но бих казала, че новите шейкъри са дори една идея по-трайни. Това за мен е продукт, който си заслужава. Новите нюанси са супер летни и свежи.

Monsieur Big mascara. Известно време марките бяха като че ли в застой откъм нови и WOW спирали. А сега изведнъж почти всяка марка лансира нова много интересна спирала. LANCOME не правят изключение. Monsieur Big обещава 12х повече обем…и най-интересното е, че спазва обещанието си. И в личен и професионален план обожавам спирали с мега драматичен „пухкав“ обем без слепване. Не успях все още да я пробвам върху себе си, но я видях в действие върху няколко човека. Отзивите за продукта в интернет също са страхотни. Това което също ми направи впечатление е, че спиралата е с много силен черен пигмент. Общо взето, не е за хора, които харесват естествен ефект.

Та, както виждате моят следобед беше повече от страхотен. Благодаря ви, LANCOME!

2 коментари

А ти какво мислиш?

юни 3, 2017 at 6:13 pm

Продуктите вече достъпни ли са в магазините?

Nadya Sivkovaотговори
юни 9, 2017 at 6:22 pm
– In reply to: Nadya

Дааа! В SEPHORA и Douglas със сигурност. Препоръчвам матовия шейкър на 100%.

Остави коментар