Колко от вас се чудят какво има наистина в гримьорския куфар?

Колко от вас се чудят какво има наистина в гримьорския куфар? Тук ще разкрия един любим продукт, с който работя аз.

За мен като професионалист, красивата кожа е основата на добрия грим. Ако лицето не е добре изравнено, подготвено и поглезено всичко след това стои някак незавършено. Именно за това аз залагам на най-висок клас продукти, които ползвам върху клиентите си. Един от тези продукти е Dior Nude Air Foundation. Той е моето тайно оръжие, когато искам да направя кожата лека, перфектна, сияйна, нежна и без излишен продукт. Особено за пролетно-летния сезон това е моя предпочитан фон дьо тен.

Dior разширяват своята професионална гама грим продукти с Nude Air. Той е ултра лек флуиден серум-фон дьо тен, които е почти незабележим върху кожата, но предлага средно покритие. Завършека на продукта е естествен, блестящ и дава на кожата жизнен вид. Това, което много обичам в продуктите на Dior е, че винаги вплитат съставки, които се грижат за кожата. Тук марката представя технологията Oxygen Activ ™, иновативна комбинация от хипер-оксидирано масло, масло от червена боровинка, витамини и минерали. Също така формулата е обогатена с меки фокусни пигменти, които създават равномерен тен на момента и оставят кожата с чист и луксозен финиш. Тенът блести с естествена красота. На практика е безтегловен, но изравнява почти перфектно.

Самите цветове са в леко по-прасковената гама, така добавят свежест на лицето, но не го оставят оранжевеещо. Лично аз ползвам продукта върху нормална, суха и комбинирана кожа. Въпреки, че го ползвам и на мазна, с подходяща база. Покритието е между леко и средно, не скрива сериозни проблеми по лицето. Мисля, че е изключително подходящ за всяка възраст – от абитуриентки, до майки на булки 🙂

Дозировката на продукта е с пипета. Лично аз не съм фен, защото често успявам да окапя всичко около себе си. Nude Air е изключително течен, напомня повече на вода, отколкото на крем и трябва да се внимава. Един флакон съдържа 30мл.

Цветовете, които съм купила са 010 и 020. Вероятно ще взема и 030, защото вече хората са масово с тен и ми трбва по-тъмен цвят.

Може нагледно да видите как стои върху моята кожа. Както в професионален така и в личен план също ползвам този продукт и наистина го обожавам. Цената му е 90лв, но всяка капка от него си заслужава.

Вие пробвали ли сте Nude Air? Какво мислите?

2 коментари

А ти какво мислиш?

Stela Mitevaотговори
август 22, 2017 at 12:22 pm

а какъв фон дьо тен използвате за мазна кожа?

Nadya Sivkovaотговори
август 25, 2017 at 7:36 am
– In reply to: Stela Miteva

Maestro на Armani, Nude Air също става,с подходяща матираща база и прозрачна пудра отгоре.

Остави коментар