Много исках да я заобичам…

Много исках да я заобичам…новата Mixology палитра на SEPHORA.

Всеки, който чете блога знае, че много харесвам продуктите на SEPHORA и като качество и като дизайн. Визуално съм влюбена в палитрата. Много красив дизайн и опаковка.

Толкова красива палитра. Идеята зад нея ми харесва много. Готово миксирани цветове, нежни, напълно достатъчна гама за всякакъв вид грим – от нюд до силно опушен. Разнообразни текстури – мат, металик, блясък. Но за съжаление много лека покривност на цветовете и ужасно разпрашване. Особено блестящите нюанси наистина не „залепват“. Имах желание да направя суоч-ове, но просто не се получи. Сенките наистина не покриват и не стоят.

Палитрата е подходяща за някой, който прохожда в грима и иска леко нюансиране и разнообразие от цветове, но нищо повече.

Все пак създадох две визии с готово подбраните цветове:

Това е средната комбинация от втория ред. Металик бронз и натурални матови тонове. Както се вижда дори не успях да бленд-на цветовете добре.

Тази визия е създадена с третата комбинация от първия ред – платина, сребро и тъмно сиво мат. Едвам успях да залепя светлите блестящи светове. Наистина много слабо покритие. Тъмно сивото е по-добре като текстура, но все пак ми се наложи да го повторя 4 пъти за този интензитет.

Като основа използвах shadow inshurance на Too Faced, a като четка единствено тази, която се предлага с палитрата.

А ти какво мислиш?