Мини Блог пост / SEPHORA Monoi Fever!

SEPHORA Monoi Fever!

Така искам да мирише моето лято! Затварям очите и съм някъде там… бриз, екзотика, море…

Не осъзнавах, но монои се оказва един от любимите ми аромати. Спомянм си кога за пръв път го усетих – имаше преди 3-4 години олио за тяло със златни частици на SEPHORA, което миришеше така. За това бях много щастлива, като открих, че наново ползват този толкова любим аромат. Маслото монои е с нежен аромат, който повече от 2000 години се асоциира с пленителната красота на таитянките. Напълно съвместимо с всеки тип кожа, това масло е с неповторим състав и зашеметяващ ефект и разбира се мирисът, който не може да се сбърка.

Самата серия за грижа за тялото е изключително богата на разновидност (освен монои например има манго, божури, чай, ванилия, памук и още много други). А всеки аромат има много богат асортимент от продукти – крем за ръце, крем за тяло, лосион за тяло, скраб за тяло, душ гел, мини mist спрей…надявам се да не пропускам нещо…

Лично аз се спрях на душ гел и крем за тяло. Все пак мисля, че ще се върна и за мини mist-a и скраба за тяло (въпреки, че е много малък като грамаж, само 150гр, което е малко като за продукт за тяло). Цената на продуктите варира между 15 и 25-30лв.

Ако все още не сте разгледали лятната серията от продукти made in SEPHORA – давайте, докато още е там!

А ти какво мислиш?