Малко грим вдъхновения от последните седмици.

Чудите ли се къде съм? Истината е, че наистина имам много работа. Този сватбен сезон е супер вдъхновяващ, натоварен и доста изморителен. Паралелно с това водя и грим обучения. А кога не съм на работа се опитвам да събера последните горещи слънчеви лъчи и да пътувам със семейството си…

Та, поради липсата ми съм събрала една минимална част от работата ми в последните седмици. Дано служи за вдъхноение.

 

Един нетипичен сватбен грим с cut crease техника специално за Вероника. Една добра комбинация между glitter (MAC) и матови сенки (Natural Eyes Pallette от Too Faced). Изпозлвах и течна очна линия на Sephora.

И още една очна линия, достатъчно остра, че да те пореже. За съжалание камерата не улавя холограмните розови сенки, които ползвах върху Теди, но и така строи страхотно.

Едни по-нюд грим, който направих на Марияна, тук наблегнахме на Миглите и strobing ефект по цялото лице. Само игра на светлина и сянка.

Една много лека визия в бронз, която правихме с булката Яна. Избрахме цвета, за да искрят очите й. Сенките са от палитрата с хайлайтъри Gimme More на ColourPop. Очната линия е правена с молив Aqua XL на Make up for Ever, за да не е толкова рязка, но да е изключително издръжлива.

И още една изключително любима визия! Look at that GLOW! Вероника наистина сияе. СУпер класическа визия, която подчертава нейната красота, без нищо излишно. Фон дьо тенът е Dior Nude Air и съм работила с кремообразни хайлайтъри за да постигна това сияние.


Коя визия ви допада най-много?

А ти какво мислиш?